Limonlupopkek Fairytaleee gayet iyi bir fikir. Ev ev temizligi binsure sonra sıkmaya basliyir devami gelmezdi oyle
Cccccc Bende senin gibiyim kızım var 1 tane 2.ye hamileyim amaa yinede çok sıkılıyorum sürekli evin içinde biseyler yapıyorum komşuluk hiç yok burda izmirde yaşıyorum sen nerde yaşıyorsun
Fairytaleee Cccccc Trabzon’da yaşıyorum kız en azından senin çocuğun var keşke benimde olsaydı vakit geçirirdim onunla uğraşmış olunca sıkıntı mıkıntı kalmazdı tabii şimdi sana zor şeyleri vardır sende uyusa biraz rahat etsem diyorsundur 😂galiba benimki hasretlikten ❤️🙄
Fairytaleee Cccccc sevdim güzel yerleri var alıştım hatta ama dediğim gibi komşuluk yok kimse kapını çalmıyor
Papatyagelin01 Fairytaleee sabah 1 saat yürürum kahvaltımı yaparım günlük temizliğimi yaparım kedilerim var onlarla oynarım isim varsa dışarı çıkarım gezerim dizi izlerim balkonda kahve keyfi yaparım müzik açıp kitap okurum örgülerim var onları yaparım ☘️
sosyolog1kadin Fairytaleee tadını çıkar kız gez eğlen çünkü bebek gelince artık bebeksiz olma ihtimalin yok. Ama gelince de keşke hemen olsaymış diyor insan onlarla sıkılmak imkansız
Papatyagelin01 Fairytaleee evet size de tavsiye ederim ❤️ çok sırtımdan vuruldugum için kendi kendime mutlu olmayı öğrendim ☘️
Uykulupingue Fairytaleee ay ne kadar yobaz insanlar var malesef,hobi kurslarına falan yönelebilirsin belki