bazen o kadar bunaliyorum ki …
keske annem beni dogurmasaydi diorum , bnm esimle zamaninda cok büyük sorunlarim oldu bilenler bilir … ( aldatildim ) ayrilmadim . annem ve babamin ikinci evlilikleri ilk esi birinin ölmüs babamin ondan bi kızı var yani ablam bnden annem den nefret eder … babam a 6 ay önce gırtlak kanseri teşhisi koyuldu . ve ameliyat oldu gırtlak ses telleri komple alindi ve su an trakeostomisi var bogazinda bir delik var yani … cok pistir sorumsuzdur ilgisizdir 12 yasimdan beri babamdan para almayi kestim cünkü calişiodum hatta bn vermeye basladim bi gün köye gidicem 10 tl istedim vermedi hüngür hüngür saatlerce agladim … parasi cok kıymetlidir … icki içer kumar oynar at yarisi sadece kendine harcama yapmayi sever… ama cok vicdanlidir merhametlidir annem se ilk evliliginde problemlet yasamiş esi ayni babam gibi bi adammiş velhasil yastik degişir kader degişmezmiş bn evlenmeden annemle ben bi lokantaya gidip yemek yememişizdir bilmezdik paramiz yoktu hep gözümüz kalirdi … bn evlendim cok şükür durumum iyiydi anneme herseyi yasattim … ama anneme yetnio annem babam versin istiyo babamda asla ev eksiklerini almaz hep bizden bekler cünki alişti bi cocuk gibi hastaneye bile tek gitmez hep biz götürürüz biz götürürken diger kızı direktifler verir ama asla ilgilenmez … anneme babam yıllardir bakmio haclik vermio evlerini ben gecindiriorum … annemde babama artık cok kinlenio babama devlet su an 5 bin verio rapor parasi onu bile cok zor eve harcar … sürekli kavga halindeler cok yoruldum … biraz önce tartişmişlar … babam evi terk edicem dio köye gidicem dio annem babama köydekiler dioki ne duruyosun o hasta adamin yaninda cık gel dediler dio bna dedi bnm bile cok zoruma gitti … ama oda kendince haki o kadar yoruldumki bazen yeter diorum avazim cıktıkca bagirmak istiyorum cok canim yanio gittigim hic bi yerde sevgiye saygiya layık görülmüyorum … ben napicami bilmiorum uzun oldu hakkınızı helal edin 🥺🥺🥺içimi dökmek istedim 🥺
ölmek istemek
hazanmevsimi24 kimse ailesini seçemiyor maalesef. Aile konusu da o kadar hassas bir konu ki. Ah ahh… nereden tutsan elinde kalıyor. Sen ölmeyi düşünme biraz kendine odaklan. Babana merhametli demişsin ama merhametli bir insan bunları yapmaz. Emin ol buranın yüzde doksanı da dünyaya gelmek istemezdi. Kimi eşinden hayır görmüyor kimi ailesinden. Seni de para olarak görüyorlar. Beni de öyle merak etme. Üç kuruş param herkese dert oldu inan. Ama kafanı bunlarla doldurma. Durumun varsa yardım et geri çekil. Kafan rahat olur. Kendine ve kendi ailene odaklan. Bi yerden sonra kopmak gerekiyor .
Cicekliperde olmuyo malesef gercekten hep yüzümü yere egiolar cok yoruldum 😞
hazanmevsimi24 cogu okudugum seyde kendimi insanların yerine koymaya çalışıyorum ona göre oneri veriyorum kendimce ama bazı kişiler var oyle seviyorum ki hani kardesin yada kendin bir derdin içinde oldugunda işin içinden cıkamazsın ya üzüntüden cozum yada oneri bulamazsın işte suan o durumdayım sende onlardansın konu sen olunca aynı böyle oluyorum hazanmevsimi seni gerçekten cok seviyorum keske sen hep mutlu olsan keske benim kardesim akrabam bir yakınım olsaydın hep gözümüzün onunde olsaydın seni hic üzmeseydik bu duygudan az da olsa çıkabilirsem durum hakkında yorum yapıcam ama suan gerçekten cok içten üzülüyorum sadece baska bisey düşünemiyorum keske bir tus olsaydı ve sen şimdi ona basıp benim düsüncelerimi duygularımı gerçekten gorebilseydin 😞
Rouge gercekren hayatimdaki cogu insandan burda hic yüzünü görmeden sesini duymadan o kadar içten o kadar samimisinki ardle keske kardesin olabilseydim cünkü derdimi paylasabilecegim kimsem yok ve gercekten bnde seni cok seviorum ve tüm kalbimle görüyorum hissettiklerini 🥺🥺🥺
hazanmevsimi24 eğerler. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Seni çok iyi anlıyorum. İnan bunu da boşa söylemiyorum. İnşallah hakkettiğin sevgiyi de saygıyı da görürsün. Çok fedakar olanlar bence bunu fazla göremiyor. Ama ölmek düşüncesini aklından çıkar lütfen.
Cicekliperde kimsesiz gibiyim bi derdim oldugunda kimse benimle ilgilenmio sanki onlarin annesi babasi benmişim gibi .. söz konusu ben olunca sus ayip terbiyesiz hep veren ben oldum almak söz konusu bile degil duygu konusunda bile millet ne der baskısından bile cok yoruldum millet zaten bi tek bna dio
Ah canım ya insan ailesini ne yazık ki seçemiyor … baban bu saatten sonra ne yaparsa yapsın düzelse bile annenin içi asla düzelmez oyüzden onların aralarını toparlamak için uğraşma evlat olarak para mı gerekli ver geri çekil … derdini sıkıntını paylaşmak istedin zaman bazen insan dostuna bile anlatamıyor ben genelde bir kağıda yazarım sonra o kağıdı yakarım sanki o yangınla o dertler de yanıcak ve hep aklımda şu vardır evet şuanda yokuştayım ve o yokuştan çıkıyorum ama elbelt bu yokuşun inişi olucak derim ve bol bol dua Allah’a ellerimi açar o an ne gelirse dua ederim … inşallah Rabbim sana da tez zamanda yokuştan inmeyi nasip eder … hayatımız çok kıymetli kimsenin onu bozmasına izin verme ❤️
Laktikasit cok teşekkür ederim yorumun için allah razi olsun … içimi ferahlatti
hazanmevsimi24 çok geçmiş olsun benim annemde kanser hastası rapordan para nasıl alabilir
Mumilayda dr rapor alicak o raporuda caliştigi yere beyan edicek bi ay sonra yatio ücret
hazanmevsimi24 🙏♥️♥️♥️♥️♥️
hazanmevsimi24 kendi açıklarının farkında bile değiller yani.
Cicekliperde maalesef 🥺
Canım benim ❤️ O tatlı canını hiçbişey için sıkma..Malesef kimse anne ve babasını seçemiyor bunlardan biri de ben 💔 Benimde babam aşırı sorumsuz hatırlamam bile evde olduğu zamanları hep bizi başkalarına muhtaç etti 10 yaşıma geldim tarlalarda çalışmaya başladım kazandığımı anneme verdim ihtiyaçlarını gider diye okutmak istemediler evlendirmek istediler evden bir boğaz eksilsin diye ama inat ettim aç kaldım açıkta kaldım kış günü bir montum bile yoktu Ankara’nın soğuğunu bilen bilir o soğukta hırkayla birde babetle okula gidiyordum ama sonra ne oldu üniversiteyi kazandım Bursa’ya geldim burada da yine hem okudum hem çalıştım kendi kendimi geçindirdim eve para göndermediğim için en kötü ben oldum gittin ve değiştin unuttun dediler… Ama sonra artık anneme dank etti çalışmaya başladı kardeşlerimde büyümüştü sadece onlara gizliden para gönderiyordum o kadar acı şeyler yaşadım ki şuan diyorum ki Rabbim iyiki ben o günleri yaşamışım ve iyi ki isyan etmemişim dualarımın karşılığını çok şükür ki aldım… Sana tavsiyem duanı eksik etme kardeşim ❤️ Gün doğmadan neler doğar Rabbim ayarlamıştır bir yol bir plan kendini de parçalasan Allah’ın dediği olur yeter ki sen onun yolundan ayrılma🤍
Lokumella cook teşekkür ederim