zigoflavya Yenigelin12 O zaman illa hediye almak zorunda değilsiniz ziyarete her gittiğinizde eliniz boş gitmeyin yemek götürün kek pasta börek götürün. Sevdiği şeyleri yapın seversin diye getirdim yeriz beraber diyin. Daha güzel bir hediye düşünemiyorum
papatya- Yenigelin12 çeyreği bileklik yaptırıp takabilirsiniz cok hos modeller var ben kız kardeşime öyle yapmıştım
Cicekliperde Yenigelin12 ben kışın doğurdum kuzenim bana sabahlık almıştı kalın. O kadar iyi olmuştu ki. Benim de vardı iki tane ama sürekli terlediğim bir yandan da üşüdüpüm için epey kullandım. Bu yüzden pijama dedim.
sosyolog1kadin zigoflavya ağzın bal yesin. Gerçekten yeni doğum yapmış birine giderken misafir gibi gidilmemeli.
Yenigelin12 https://www.lohusasepeti.com/products/mecit-5523-gupurlu-kruvaze-lohusa-pijama-takimi?variant=42129620467935 Bu nasıl sizce
zigoflavya sosyolog1kadin Bence de. Pijama çok gerekli değil veya toka ayakkabı çaydanlık her ne hediyeyse. Ama o an modunu yükseltecek yiyecek içecek düşünüldüğünü hissetmek her lohusaya iyi gelir
Mavininoyunu honeyland yorumunuzu çaldım bende tam öyle düşünüyordum 😁😁😁 Yenigelin12 benimle elti olsan benimki çöp 😁
Mujahide_esved Yenigelin12 bence işe yarayacak sürekli kullanılabilecek birşey olsa hoş olur tabi bu benim düşüncem 🥰