Deleted_1 Cicekliperde ahaha deli Buda benden güç alıyor anam benim bu saflıkla kendime hayrım yok 😂😂az öteye kay şimdi biri yine gelir oturacak yeri olsun 😂😂
Cicekliperde Deleted_1 ee tabi güç alıyorum. Ya yalnız kalsaydım. Ya tek ikimiz değiliz yüzde doksan inandı 😂😂
TombulHatun Deleted_1 ben saf o gaza geliyordum az kalsın ama arkam dönük atacaktım ana Bi baktım yorumlara dedim saf tombul senin neyine gaza gelmek 😀😀😀😀
Deleted_1 TombulHatun ahaha 🤣 keşkem ataydın totonda olsa görürdüm🤣 aşırı merak ediyorum seni ve bi kaç kişiyi
Deleted_1 Cicekliperde ahah 😂😂 ama bak birine benzettiğimi biliyordum ismini hatırlamadım sonra günahını almim dedim dolunay dedikten sonra tesadüf olamaz dedim cesaretine şaşırdım
Deleted_1 Dolunayy ahaha😂😂sorma ya sanırım iltifat alınca mutlu oluyor ama biz zaten normalde de birbirimizi tanımasak bile yorumlarda iltifat edip seviyorum tatlısın cicili bicilisin diyoruz ne gerek var buna 🤦♀️
Dolunayy Deleted_1 Galerisinde ki dağı taşı paylaşsa ordan bile güzel bişey duyardı . Buna ne gerek var 😂 Mesela senin doğa fotoğraflarında ki ayçiçekler ile gün batımının uyumuna bayıldım 😂
Dolunayy Cicekliperde Cevap verecek yüz mü var 😂 genelde böyleleri vermiyor .Daha önce tecrübe ettik.
Cicekliperde TombulHatun kandırıldık . Tam yatacaktım ki kırdılar kalbimizi. Şimdi nasıl uyuyacağım 😂
Deleted_1 Kuzulkurt amannnn şöyle günün yorgunluğu geçsin iki güzel kelam edelim diye uygulamaya böyle 🏃♀️🤩🥰giriyoruz böyle çıkıyoruz 🤮😡☹️😏😕