Cicekliperde ayy çok teşekkür ederim canım. İşte sırf nazar değmesin diye koyu kahve lens takıyorum gerçek hayatta😃 napalım güzellik başa bela
❤️Galerimizdeki En Sevdiğimiz Resmi Paylaşalım ❤️
sosyolog1kadin benim de böyle gözlerim olsa ben de takardım. Haklısın 😂
- Düzenlendi
Cicekliperde 😂😂. Eminim çok güzelsindir🌼
sosyolog1kadin hahaha bi de bana öyle diyo bak kızdım yine 😬 çok güzelim 😂😂 sen 1 ben 2
Fairytaleee Siz bu kişimisiniz?
Fairytaleee ben seni açık sanıyordum ya 😄
Cicekliperde neye kızdın onu anlamadım 😃 yok sen 1 ben 2dir o
1sirineannesi 1-susunbe kızlar bu kendisi değil fotoğraf başkasına ait 😯😂
Kuzulkurt Niye böyle bir şey yapmış ki acaba insanları salak yerine koyuyor galiba 🤔
sosyolog1kadin post sahibine dedim ben bebek gibiyim dedim fake olduğunu öğrenince. O da dedi ki her kadın güzeldir sen de öylesin. Tam bu olmasa da buna benzer bir şeydi😬
- Düzenlendi
Fairytaleee fotofaki siz değilsiniz neden üzerinize alınıp teşekkür ettiniz 🤭🤣
1sirineannesi ya yerim seni ne tatlısın. Çok hoşuma gitti sorun 😄 öyle olmak istemiş sanal alemde sanırsam
1sirineannesi başkasının hayatını yaşamak istiyorsa demek 🤭
Hala da girmemiş
Ay ne saçmasınız ya😂 ben paylaştığınız fotoğraftaki kişiyi tanımıyorum, çok güzelsin diye yapılan yorumlara teşekkür ettiğiniz için siz sandım. Çünkü insan başkasının fotoğrafına yapılan iltifata teşekkür etmez😂 ay dedim nasıl paylaşıyorlar burda kendilerini😂 sonra diğer arkadaşlar tanıyınca da sanki yaptığınız şey çok normal gibi geri vites yapmışsınız😂 herkes de salak çünkü inandık😂nasıl hayatlarınız var ya böyle şeylerin peşine düşüyorsunuz🤔🤔
Cicekliperde hahaha takiptesin ciğerim 😂😂
Arkadaş herhalde nabız ölçtü ne olacaktı bizimi kekleyecektin bu tarz insanlar galiba yaşayamadıkları hayatları şeyleri başkalarına başkalarını kendileri gibi gösteriyorlar bu imrenti yani başka birşey değil herşeyden önce kendin ol ondan sonra gel konuşalım bence 👌🏻
Ufo ay merak ettim 😂😂 Yazılanları okumuş mudur acaba diye