Cicekliperde ahhh çen üzümlü kekim bu gidişle biz burda çok kekleniriz😂😂
❤️Galerimizdeki En Sevdiğimiz Resmi Paylaşalım ❤️
Fairytaleee ben gerçeğim koydum valla 😂keşke fenomen koyaydim bidahakine
- Düzenlendi
Fairytaleee tamam koymuyoruz bizde ama başkasının fotoğrafını da kendi fotoğrafımız gibi kullanmıyoruz anacım 😲
Polyannacilik ben ilk Ece ronay koyacaktım 😂
Deleted_1 sende mi balık burcusun. Bu saflığımın burçtan olduğuna inanmak istiyorum 😂😂
Cicekliperde bende ona baktım teşekkür etmiş 🤭
Fairytaleee ama bence yaptığın hiç hoş değil çok güzelsin diyenlere teşekkür etmek yerine ben değilim ama hoşuma gitti diye paylaştım diyebilirsin sonra insanların güveni kırılıyor
Kuzulkurt fenomen ama ünlü gibi diye koydum ben alıpta hani hiç tanınmayan birini koymadım ki bilerek koydum yani niye yanlış anlaşıldı
Cicekliperde koç burcu olup inanmam dışında problem yok 🥲😂
Fairytaleee İyi de neden o zaman galerideki en sevdiğimiz fotoğraf diyip ,iltifat edenlere teşekkür ediyorsun ?
- Galeride ki en sevdiğin fotoğraf ,sizinle alakasız bir fotoğraf nasıl olabilir ?
Kuzulkurt Hay Allah’ım yaa… Eee madem öyle desene ben değilim diye.
Fairytaleee ben giibi teşekkür etmen yanlis anlaşıldı açıklama olsaydı keşke ilk başta 🥳
Deleted_1 çoğu zaten ben olmadığımı biliyor çünkü çok beğendiğim bir fenomen hatta ilk profil resmim bile Feyza hanımın resimlediydi belki siz görmemişsiniz ama kandırmaca iş yapmadım yani
Fairytaleee yanlış anlaşılmadı çok güzelsin diyenlere teşekkür edip ben değilim diyebilirdin bence
Kuzulkurt Koç Burcu bunları yemez aslında ama . Eşimden biliyorum😂
Cicekliperde yok ben kova ama insanlara çok çabuk güveniyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum ☹️
Deleted_1 ben de öyleyim yaa. 30 yaşıma geldim hala aynı
Cicekliperde bencede..
Fairytaleee resmen ta.şak gecmıssın milletle .. tanıdık cıkıncada kıvırmıssın .. amaç ne ? Senden böyle bir sacmalık beklemezdim 🤦🏽♀️