• Muhabbet
  • ❤️Galerimizdeki En Sevdiğimiz Resmi Paylaşalım ❤️

Fairytaleee ama bence yaptığın hiç hoş değil çok güzelsin diyenlere teşekkür etmek yerine ben değilim ama hoşuma gitti diye paylaştım diyebilirsin sonra insanların güveni kırılıyor

Fairytaleee İyi de neden o zaman galerideki en sevdiğimiz fotoğraf diyip ,iltifat edenlere teşekkür ediyorsun ?

• Galeride ki en sevdiğin fotoğraf ,sizinle alakasız bir fotoğraf nasıl olabilir ?

Deleted_1 çoğu zaten ben olmadığımı biliyor çünkü çok beğendiğim bir fenomen hatta ilk profil resmim bile Feyza hanımın resimlediydi belki siz görmemişsiniz ama kandırmaca iş yapmadım yani

Fairytaleee ayyy valla gece gece yine gıcık edeceksiniz illa ya milleti burda gaza getirip böyle işin içinden nasıl çıkıyorsunuz hayret ediyorum çok sevebilirsin ona bir şey demiyorum ama siz sanıp çok güzelsin diyenlere bi açıklama yapsaydınız keşke kendinize olan saygınızdan dolayı valla insanları saf yerine koyuyorsunuz burda yine biri bir yıl boyunca ünlü yabancı birinin fotolarını kendi fotoları gibi paylaştı sonra ortaya çıktı hani tamam yüz yüze kimse birbirini tanımasa bile şurda ettiğimiz sohbetin hatrına güven kırmayın ya valla sonra korka korka yorum yapıyoruz 😕😏