Selam herkese lütfen bu söyleyeceklerimi ciddiye alarak hayatınıza tatbik etmenizi rica ediyorum. Naçizane ben uyarımı yapacağım gerisi size kalmış.
Yaklaşık bir süredir Türkiye’nin her yerinde eski kitaplar toplanıyor. Kilo karşılığında satın alacaklarını söylüyorlar ve kamyonet tarzı bir arabayla anons yaparak bütün şehirleri dolaşıyorlar. Said Ercan ‘ da paylaştı ordan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Elinizde olan özellikle kadim kitapları, önemli bilgiler olan kitapları asla ama asla kimseye vermeyin. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz bilgi edilebilecekleri kitaplar kalsın ellerinde. Ve büyüdüklerinde onlara söyleyelim. Şu an biliyorum her şey elimizin altında bir tıkla nelere ulaşabiliyoruz her birimiz. Ama ilerleyen zamanın neler getireceğini kimse bilemez. Kitaplar bizim her şeyimiz. Bir ilmihal, tefsir, Kuran-ı Kerim’in Türkçe açıklaması , ansiklopediler vs olabilir ama saklayalım. Zaman çok hızlı ilerliyor ve ne olacağı hiç belli değil. Lütfen önemli olan kitapları evde yer açmak adına kimselere vermeyin gözünüz gibi saklayın. Bakırköy’de kimliği belirlenemeyen bir kişi bir sürü kitap yakmış. Amacı nedir bilinmez ama biz önlemimizi alalım önemli bir konu bu hanımlar. Sağlıcakla , güzel günlere inşaAllah 🌸