bitterdelisi24 kız deney faresi miyim ben ya birşey olursa hepsini arka arkaya yapınca 😂😂
Regl
Capkinkedi rica ederim 🙏
Capkinkedi hahaha yok yok :))) kanı sulandırıyor ya :) daha kolay sökülür kan 😂😂
bitterdelisi24 şaka yapıyorum kız çok teşekkür ederim tavsiyelerin için 🥰büyük ihtimalle hepsini deniycem😂. Ben bu anı 1 yıldan fazladır bekliyorum 🥺😢😂
Capkinkedi ayyy Allah kavuştursun ya bi an önce 🥰🥰
bitterdelisi24 Amin çoook teşekkür ederim 😍 🥰🙏
Kıslaaar koşun ben regl oldum hem de normal tarihinden bir hafta önce😂
@bitterdelisi24
@Kirmizilamba
@Sept
@dramaqueencnm
@Goat
@Marbled
@TombulHatun
@Rouge
@Cicekliperde
Bunun haberini vermek istemezdim ama çok mutlu oldum tutamadım kendimi😂 bir çoğunu denedim açıkçası😂 en çok kekik çayı işe yaradı tabi üzerine biraz ağır işler yaptım büyük bir etkisi oldu😂. Hepinize çok teşekkür ederim 🥰🙏 bi yandan komik olsa da bi yandan da bir yıldan fazla bu anı beklediğim için çok heyecanlıyım. Eşi gurbette olanlar çok iyi anlar beni😅😊. Ne diyelim o zaman yansın geceler 😂😂
Capkinkedi ya benimde adetim gecikti 1 hafta oldu test yaptım 2 defa negatifti. Bende kekik çayı deneyeyim yarında evin altını üstünü temizlerim inşallah olurum 🥹 tatile gidicez adet olup bitmesini bekliyorum bir haftadır 😐
Capkinkedi mutluluğunu anlıyorum :))) suan senden mutlusu yok dimi 😘😂😂
Kuzulkurt kız hamile olma ihtimalin varsa deneme tam bi bilgim yok bu konuda. Ama yoksa bence çok büyük etkisi oluyor 🥰
bitterdelisi24 kesinlikle yok 😂🤭🥰. İhtimal bile yoktu hiç aksamaz ama gecikirdi arada. O yüzden daha da mutlu oldum😂🥰
Capkinkedi Geciktirici kullanıp boşuna düzenini bozma derim. Onun yerine 1 hafta kadar sabah akşam 1 tatlı kaşığı orijinal udi hindi yağı içebilirsin.
Capkinkedi yok kuzum hamile değilimdir 2 test yaptım birde korunmasız ilişki hiç olmadı spiralle korunuyorum artı kondom kullanıyor eşim 🫢 ilk defa bu şekilde geciktim nedenini de anlamadım ya eşim çok karpuz yemekten olmuştur diyor halbuki çok yemedim 😂
Capkinkedi gözün Aydın canım 😂😂
Capkinkedi bende öyle oldum gecen ay o yuzden anlıyorum seni :)
Capkinkedi ahah krndim olmuş kadar sevindim gözün aydın 🤣🤣
Capkinkedi hahaha ne taatttlıııssınnn sevindim canım 🌸🌸😍
Capkinkedi vatana millete hayırlı olsuunn 😂😂
Kuzulkurt Kız güldürdün beni 😂😂😂😂
Cicekliperde Çok teşekkür ederiim canım😍🤭🙏