Denizkizi94 Merhaba kızlar dün test yaptım pozitif çıktı bugün kadın doğum doktoruna gittim alttan muayene etti hala kese oluşmamış kan gibi bişey var ve küçük olduğu için de olabilir dedi daha önce başına gelen var mı?
Nietzsche Denizkizi94 alttan bakmasının hiçbir zararı yok.öyle olsa başta doktorlar bakmaz ,o kadar sene okumuşlar . Beta hcg değerin kaçtı. Çok erken gitmişsin sanırım
Goat Denizkizi94 beta değerin henüz 1000-3000 olmamışsa kese ondan görünmemiştir.benimde aynı olmuştu değer 3000 olduğunda keseyi görmüştüm.henüz küçük diye görünmemiş olabilir içini ferah tut sen.ayrıca alttan muaynenin de bir zararı yok aksine faydası var bir kist oluşur bişey olur alttan daha detaylı görunüyor.vajina girisinden 16-17 cm ileride zaten kese bebek hic bir sekilde zarar vermez ben bunu cok arastirdim bir cok doktora sordum 7-8 cm falan aletle giriyorlar icin rahat olsun
PiTi Denizkizi94 ilk çocuğumda kalp atışını duyamayınca alttan bakmıştı doktor ve öyle duymuştuk ikincide de eğer keseyi göremezsek alttan bakacağız demişti ama gerek kalmamıştı benim değerlerim çok yüksek çıkmıştı. Senin ki daha çok minik olabilir canım
Wom35 Bu aylarda alttan kesinlikle baktırmayın düşük tehlikesi var ultrasonla baktıda keseyi göremeyince mi alttan baktı
Denizkizi94 Wom35 hayır göbekten bakmıyorlar her seferinde alttan muayene ediyorlar. Zararı var mı diye sorunca yok dedi doktor
Cicekliperde Wom35 ilk haftamdan son haftama kadar alttan muayene oldum. Ne düşüğü ya. Düşürsem ben düşürürdüm. Üstelik spekulumla bile baktılar. (Rahim ağzım kısaydı, düşük tehlikem vardı, sonlara doğru erken doğum riskim oluştu, koskoca bir de miyom vardı. )
Cicekliperde Denizkizi94 zararı yok . Canım başta bana da bir şey var ama emin olmak iÇin beklememiz lazım demişti
Denizkizi94 Beta Hcg değerimde yüksek çıkmıştı ama sayısını bilmiyorum. Hepinize çok teşekkür ederim 🥰