Mujahide_esved Popy_ yok yemin ederim hatta faturayı atabilirim ben sürekli evdeyim yani neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum
Popy_ TombulHatun bizde kara kara düşündürüyoruz 400 liraya bedel elektrik nasıl yaktık en son 220 ödedik diye hatırlıyorum
Popy_ TombulHatun o iş uzar kesin burda doğalgaz yok şofben kullanıyoruz o çok yakar mı acaba ne biliyim her ay hemen hemen aynı miktarda kullanıyoruz yorum yapan arkadaşlar a bak bide bize gelenin iki katı 🤦🏻♀️
fatimaaaa bence olağan gibi zamlanmayan ne var çok merak ediyorum. her şey 3 -4 kat zamlandı yazık bu insanlara.
eserekli_kiz1 Safinaz suyu elleriyle giriyorlar cunku saate bakip tonu yaziyolar cogubu yanlis rakam giriyolar ben bu onceki evimde oturken bunada 8 daireydik 8 dairenin 5 ine ayni tutar ayni kuruş geliyordu hepsini bir yaziyor heralde
TombulHatun sosyolog1kadin hadi ya jiç başıma gelmedi ama gelirse ben yine de itiraz ederdim en azından keşke itiraz etsemiydim diye düğünmemek için 😉
sosyolog1kadin TombulHatun 1 ay eve girmeyen asker personeline 1000 tl fatura gelmiş gitmiş itiraz etmiş ama işe yaramamış mecbur ödemiş
TombulHatun Popy_ ya şofben yakar aslından ama geçen ay yokmuydu bu ay birden bu kadar katlaması ilginç. Şikayet edip sonuç alanda vardır illaki vaktin varsa eğer ben şikayet konusu üzerinde biraz araştır derim
sosyolog1kadin Popy_ valla bilmiyorum ilk defa böyle geldi 😅 full klima çalıştı ama çünkü çok sıcak gece gündüz kapatmadık neredeyse