Popy_ TombulHatun o iş uzar kesin burda doğalgaz yok şofben kullanıyoruz o çok yakar mı acaba ne biliyim her ay hemen hemen aynı miktarda kullanıyoruz yorum yapan arkadaşlar a bak bide bize gelenin iki katı 🤦🏻♀️
TombulHatun Popy_ ya şofben yakar aslından ama geçen ay yokmuydu bu ay birden bu kadar katlaması ilginç. Şikayet edip sonuç alanda vardır illaki vaktin varsa eğer ben şikayet konusu üzerinde biraz araştır derim
sosyolog1kadin Popy_ valla bilmiyorum ilk defa böyle geldi 😅 full klima çalıştı ama çünkü çok sıcak gece gündüz kapatmadık neredeyse
Mavininoyunu Popy_ bana 320 tl gelmiş şaşırıyorum tamam çamaşır bulaşık kullanıyorum ama klima vantilatör vs çalıştırmıyorum bile fırını toplasan 10 kere canı sıkılana farklı fiyat giriyorlar
Mujahide_esved Mavininoyunu bu fiyatlar inanın bana aşırı çok geliyor bu ay bize elektrik 86₺ geldi bende çamaşır bulaşık çalıştırıyorum suda 78₺ geldi
Popy_ Mavininoyunu ay bilmiyorum ki asgari ücretle tek maaş geçinip bide bu kadar fatura gelmesi pes dedirtti yemeyelim icmeyelim kullanmayalım onu istiyorlar sanırım
Mavininoyunu Popy_ Allah geçim kolaylığı versin bir süt kaç TL olmuş alma imkanı olamayan o kadar insan varkş üzülüyırum gerçekten 😞
Eshhaaaa Popy_ evim 3. Kat çatı yok maalesef çok sıcak yatak odası ve oturma odası ful açık ama bu geçen ayda böyleydi yani geçen ay 490 gelmişti
Popy_ Mavininoyunu fiyatlardan dolayı sevdiğimiz şeylerden vazgeçer olduk amiin durum u bizden kötü olanların Allah yardımcısı olsun