Merhaba, uygulamayı son kullandığımda hamile olduğumu öğrenmiş ve uzun aylar kullanmadığımdan silmiştim. Şimdi bebeğim 9 aylık oldu ve ben bi ton sorunla uygulamayı tekrar yükledim. Başkalarıyla paylaşamayacağım şeyler öğrendim kiminle durumu konuşabilirim bilmiyorum. Annemin başkasıyla ilişkisi olduğunu biliyordum ve çok kez ikaz edip tartışsam da iyi dille anlatıp yolundan çevirmeye çalışsam da hiçbir şekilde bırakmamış. Hala devam ediyor konuşmaya. Kız kardeşim de ben de konuşmalarını çok kez yakaladık. Geçen kıştan beri psikolojik tedavi görüyor ruh hastalıkları bölümünde hastanede yattı 2-3 ay kadar geri çıktı. Düzeldi sandık ama tekrar yakaladık aynı adamla konuşmasını. Ne zaman stres olsa kitleniyor titriyor ve kekelemeye başlıyor. Bu nedenle üzerine de gidemiyoruz. Sorun şu ki annemlerle kalıyoruz birkaç aydır benim işim sebebiyle annem bakıyor bebeğime. Bu tarz şeylerini görüp güvenemiyorum da bırakmak istemiyorum. Ama şu an şartlar gereği bebeğimi bakım evine vesaire veremem zaten güvenemem de. Ne yapacağımı şaşırdım. Manik depresif, bipolar bozukluğu var duygu değişimi zaten ayrı korkutuyor.