Karagul23 evet görüşmediğim zamanda bana da aynısını yaptı babamı doldurmaya çalıştı bana karşı ben de barışmadım aramadım etmedim, ama sonra kardeşimin annem hastaneye yatırıldı işte kasıldı kaldı konuşamıyor aramasıyla yine yanında oldum, kendimi suçladım üstüne mi gittim benim yüzümden mi oldu gibi gibi suçladım kendimi. Ama halbuki tüm suçlusu annemdi durumun. Bebeğim doğdu 40 ım çıkana kadar annem kaldı yanımda, ama yine adamlarla konuşuyodu. Bebeğim yoğun bakımda kaldı 10 gün, ben annemle uğraştım bir yandan süt sağdım hastaneye götürdüm bebeğimi göremedim zaten lohusayım hepsi üst üste gelmişken yine ben sustum sakin kaldım. Ama annem yine her zamanki gibi ayıldı bayıldı hastanelerde saatlerce gezdirdi serum taktırdı özel hastanede, ben de sezaryen doğum yaptım dikişlerim iyileşmemiş yavaş yavaş yürüye yürüye annemle uğraşmıştım. O günleri unutmayacağım, bebeğimin derdine düşeceğime intihar etmek istiyorum diyen annemle uğraştım durdum. Bebeğim alt katta yenidoğan yoğun bakımındayken ben üst katta anneme doktor aradım. Neler neler var daha da işte dile getirsen neye fayda edecek.