Cicekliperde Azakmi ben dalga geöiyorsun sandım. Bir şey daha yaz bakalım olacak mı? Başka defter olmuyor mu? Niye o defter. Evrene doğru mesaj olayıysa başka deftere yazsan da olur. Bir Dilek daha yaz cok merak ettim
Azakmi Cicekliperde 7 dileğin beşi oldu ama halen kanmış değilim 😂bı tane range Rover istiyorum olursa haber ederim
Kuzulkurt Azakmi kız bu Esra ezmeci tövbe haşa Allah mı nasıl onun kitabıyla olsun Allah nasip etmiş olmuş 😲
Kuzulkurt Azakmi komik geliyor ya bu tarz şeyler 🤭 ama sen @Cicekliperde ’nin dediğini yapıp bir şey daha yazsana mesela zengin olayım gibi imkansız bir şey bakalım olacak mı 😂
Azakmi Kuzulkurt ya inanmi var Allah aşkına çocuklarım sabah geç uyansın diye yazdım sabah beşte uyaniyorlar
Cicekliperde Kuzulkurt ıphone 13 isteyem😂 bakalım olacak mı? Ama aaaa dur benim defterim yok ki. Benim defterim yok
Kuzulkurt Cicekliperde kendine bir dilek defteri al iPhone son model telefon iste 13 mü son model bilmiyorum da ben 😂
Cicekliperde Azakmi bir tane de bana yaz 😂 benim kızım da on da uyansın bir de mamasını düzgün yesin.
Cicekliperde Kuzulkurt off hemen almam lazım. Niye başka defter değil de o . 😂 büyülü mü ki ? Neyse alayım iphone isterim kızım geç kalksın derim mama yesin derim pırlanta isterim havuzlu villa isterim. ( memur maaşıyla )
Kuzulkurt Cicekliperde madem öyle banada yazsın kızım uyurken biberonla süt içmeyi bıraksın ve sabah kahvaltısını güzel yapsın her şeyden yesin yaz 😂 @Azakmi
Azakmi Cicekliperde yok o dilek iptal benimkiler 7 de uyanirdi dilekten sonra 5 ,6 da uyaniyorlar Esra ezmeciye söve söve ağzım burnum yamuk bı şekilde uyanıyorum