Cicekliperde ya ben onu ilk 1 hafta izledim ama kalite yerlerde gerçekten yani bu kadın ne saçmalıyor diye izleyesi geliyor insanın. Mesela zeyneple İsa diye bir çift gelmişti ilk hafta. Zeynep 3 aylık bebeğini 3 defa bırakıp başka erkeklere gidiyor (ilk bıraktığında çocuk kırklıymış daha) Esra ezmeci de tutturmuş hadi barışın hadi barışın bir kere kız o kadar milletin yanına gitmiş, çocuk oyuncağı değil ya İsa’nın da bir gururu var. Onu da geçtim çocuğunu bırakıp gidiyor daha küçücük ya muhtaç olduğu tek şey anne sütü ve sevgisi ama ondan mahrum kalıyor. Esra hanım hiç çocuğunu neden bırakıyorsun yazık günah demiyor tutturmuş barışın siz diyor ayy bana bir sinir basıyordu. Sonra bunlar boşanmak için anlaştılar Zeynep diyor ki eltisine miydi hatırlamıyorum sen çocuğuma iyi bakıyorsun senin yanında kalsın ben gördüm durumlardan Ortak velayet verin ben arada alayım bakayım diyor köpek yavrusu ya hoş ona da yapılmaz da neyse işte kendi çocuğu için arada bakarım diyen bir insana sarılıyor haklısın diyor Esra hanım. Ayy ne dolmuşum 😂