Hemcins Aysenur_ozbay 30 yaşımdayım 5 yıllık evli 1 kız bebiş annesiyim kızım yakında 1 yaşına girecek istanbulda yaşıyorum bende yakında katıldım happy kidds den geldim ☺️ memnun oldum
Fatma_Nur Aysenur_ozbay bende birkaç gündür indirdim uygulamayı sevdim eylenceliymiş bende evliyim 21 yaşındayım bir oğluşum var🥰
Etipetito Aysenur_ozbay selam Bende 23 yaşındayım 2 kızım bir oğlum var 8 yıllık evliyim ☺ Diyarbakırlıyım🍉
Dnz Meral22 Allah bagışlasin, yaşıtlarımda varmış sevindim🙂 yaşları gorunce bi an kendimi cok buyuk hissetmistim 🙈
Pikachuu Cicekliperde ya sen niye böylesin hayattan bezmiş gibi 😀 30 yaş sendromumu oluyor bu acaba 😀
Pikachuu Cicekliperde ay hiç sorma buharlaştık resmen kış gelsin artık yazı özleyeceğimi hiç sanmıyorum inşallah kışın bebem hastalanmazda iyi bir kış geçiririz
MaviLotus Aysenur_ozbay Merhaba bende bugün katıldım aranıza. 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 3,5 yaşında ikizlerim var. Samsunda yaşıyorum 🌸
sevimsizpandaaa Aysenur_ozbay 22 yaşındayım 3 buçuk yıllık evliyim bir oğlum var ikinciside doğucak inşallah çok az kaldı 😇