Nefedukaa uzunkiprikk her korunma yönteminde olduğu gibi bundada risk var. Ama en güveniliri spiral. Yoksa hepsinde risk var. Ben ekstra korunmadım çevremdede herkes spiral le korunuyor ek birşey yok
Diloland papatya_ merhaba , kusura bakmayın bişey sormak istiyorum bunu kullanırken eşiniz de korunuyor mu aynı zamanda acaba ? Yoksa içinize boşalma oluyor mu ?
papatya_ Diloland eşim korunmuyor canım bende başka bişey kullanmıyorum sadece spiral evet içe boşalma oluyor ama başka spiral taktiricaksan başka bı korunma yöntemi de kullan ben geç hamile kaldığım için kullanmaya gerek duymadım
eserekli_kiz1 kakaolubiskuvi kayma durumu oluyormus kayinca nekadar hissedilir bilmiyorum bnm arkadsm hamile kaldi kaymis farkinda degl hemde 3.cocuga eger sprail taktrcaksan ek olarak daha korunma yontemi ekleyin kontrol hapi veya prezervatif
Yorgunanne007 kakaolubiskuvi bende 5 ay önce taktırdım sadece onunla korunuyorum ama her ay yüreğim ağzımda Allahım isteyene nasip etsin çocuk 😣
nuran_38 Miniminibirperi merhaba bende bir ay oldu takalı adet oldum ama kanamam çok fazlaydı üçüncü gün bir baktım spiral pedime düşmüş acaba o bir ay korumuş mudur beni acil cevappp 🙏