Angellove2010 kakaolubiskuvi ekstra korunmak lazım ben onu yapmadım maalesef hamile kaldım oğlum 3 yaşında 😒
uzunkiprikk Nefedukaa spiral varken erkek içeriye boşalırsa hamilelik olmaz dimi? Bende 4 aydır spiral ile korunuyorum ama her adet öncesi stres oluyorum acaba kaydı mı etti mi diye 😏
1232222 uzunkiprikk ben ekstra korumada yapıyorum işimi garantiye almak için 1 sene olacak bişey olmad
Nefedukaa uzunkiprikk her korunma yönteminde olduğu gibi bundada risk var. Ama en güveniliri spiral. Yoksa hepsinde risk var. Ben ekstra korunmadım çevremdede herkes spiral le korunuyor ek birşey yok
Polyanne kakaolubiskuvi 7 ay önce doğum yaptım 40ım çıkınca taktırdım ilk 1 ay sonra gittim kontrole geçen ay yine gittim çok korkuyorum çünkü ikinci gebelik sürpriz olmuştu şimdi hem spiral var hem prezervatif kullanıyoruz hem geri çekilme 🙄
kakaolubiskuvi 1232222 ekstra geri cekilmemi yapiyorsunuz bence suan spiral geri cekilme seklinde korunuyorum
Miracefegoktugege Kizlar bende sprial taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum ikinci oğlum ilk kacamakta oldu çünkü şuan 13 aylık korkuyorum açıkçası yeni regli olmaya başladım acaba regli bitimi taktirsam çok ağrı acı olurmu
kakaolubiskuvi Miracefegoktugege ben adetimin 2 ci gunu taktirmistim canim adetli degilken nasil olur bilemiyorum
Diloland papatya_ merhaba , kusura bakmayın bişey sormak istiyorum bunu kullanırken eşiniz de korunuyor mu aynı zamanda acaba ? Yoksa içinize boşalma oluyor mu ?
papatya_ Diloland eşim korunmuyor canım bende başka bişey kullanmıyorum sadece spiral evet içe boşalma oluyor ama başka spiral taktiricaksan başka bı korunma yöntemi de kullan ben geç hamile kaldığım için kullanmaya gerek duymadım
eserekli_kiz1 kakaolubiskuvi kayma durumu oluyormus kayinca nekadar hissedilir bilmiyorum bnm arkadsm hamile kaldi kaymis farkinda degl hemde 3.cocuga eger sprail taktrcaksan ek olarak daha korunma yontemi ekleyin kontrol hapi veya prezervatif