Kızlar eltim seneler sonra hamile kaldı ve biz daha önceki kavgalarımız yüzünden hiç yakın değildik ama eslerimiz iyi anlasiyor sürekli yan yana geliyor bu yüzden arada biz de yan yana geliyoruz eltim hamileliğinin ilk ayında kocasından boşanma planları olduğunu ama hamile kaldığını bosanamadigini söyledi ben de yuvanı yıkma vs bir şeyler dedim ama açıkçası umursadığım bir şey de değildi. Eşim de dahil hiç bir aile üyesine bu mevzuyla ilgili bir sey demedim. Doğum yaptıktan sonra da aynı şekilde bana çok iyi davranmaya kimse anlatamadığı şeyler anlatmaya başladı diğer aile üyelerinin ağzını yokluyorum falan kimsede öyle bir şeyin bahsi bile geçmemiş şaşırdım ben de hani beni yakın görüp anlatacak biri de değildir. Aldatıldığı yalanına kadar bir sürü şey anlattı bana. Geçen gün de gorumcemin arkadaşı aradı beni dedi ki o eltine dikkat et senin başına iş getirecek o. Ben de dedim anlat şunu neymiş meğer eltim bana bunları anlatıyormuş ki ben de gidip ailenin diğer üyelerine anlatayım olaylar ortaya çıkınca da çıkıp benim ona iftira attığımı soyleyecekmis kadın benim numaramı gorumcemden almış gorumcem de aradı daha sonra eltimin kıskançlık için her şeyi yapabileceğini daha önce de aynı mevzuyu düğününde “eltim kendi düğününde” yaptığı için silahlı bir kavga bile çıktığını söyledi şimdi sizce ben ne yapayım oyununa ayak uydurup onu dumura uğratmak rezil etmek istiyorum bi yandan da uğraşma kendi pisliği diyorum… fikirlerinize ihtiyacım vaaar
Hinlik planlar
- Düzenlendi
_Mandela_ ayy ayy ay ayyy bu nasıl issizlik bu nasıl insan bu ne tip gerçekten böyle seylerle nasıl uğraşabiliyolar ya hey gidi ruh hastası fatmagülün sucu ne mukaddes misin ferhunde misin firdevs misin sen nesin kimsin ya ne planlar bunlar böyle senin eltin kötü bir dizi karakteri uzak dur bu kadından
_Mandela_ şeytan önünde şapka çıkardı.
Anilla açıkçası eşime anlatırsam olaylar farklı boyuta gelecek erkekler girecek işin içine istediğini vermiş olurum tartışma çıkar
Rouge sorma ya ilk evlendigim zamandan beri uzak mesafeli olduğum bir eltim var geçen onunla konuştuk senin hakkında neler anlatıyor falan dedi güya ben prenses gibi takiliyormusum çok nazliymisim. Kim ne yapsa kocama söylüyor kocamın arkasına siginiyormusum. Kız yokluktan kayinvalidemle yaşıyorum ona bile demiş ki onların yanında otururken çocuk yaptı ki en çok onun çocuğunu sevsinler. En çok onun çocuğuna para harcasınlar kocasını da parmağında oynatıyor falan demiş halbuki yani oğlum doğdu doğalı eşimin annesi babası bir paket bez hariç asla bir harcama yapmadılar sadece doğduğunda tüm çocuklara gram benim bebeye çeyrek taktı altın fiyatı düştü diye onu bile oturup konuşmuş demek ki biz varlıklı falan olsak öldürür kendini
papatya- ben de öyleyim yemin ederim bu kadın yüzünden tum eltiler birbirimize resmen düşmandık şu bir aydır düğümler çözülmeye yalanları ortaya çıkmaya başladı da herkes eteğindeki taşları döküyor Rabbım şerrinden koruyo galiba
Yokdahanelerrr yeminle bir ay önce elti postlarina çok gülerdim ne derdi var insanların birbiriyle diye demek ki dert olmasına gerek yok kıskanç olmak insanı şeytanın uşağı haline getiriyor
Tire35 ben diyorum ki yine konuşurken ses kaydına alıp kayinvalideme dinleteyim zaten ona rezil olursa herkese rezil olur
_Mandela_ valla ondan uzak durun kacın kadın kocam beni aldatıyor diye kocasını bile yakıyor siz düsünün yada ona bir iş bulun ama nasıl biliyor musun hamster yok mu hani böyle kosuyor kosuyor o yuvarlak seyde heh işte oyle bir iş olsun ki hamster gibi kostursun dursun o cemberden cıkıp planlar kuramasın yada uzaklasın
_Mandela_ yuh… şeytan
Ağzım açık okudum çok başarılı🥲
_Mandela_ bence hiç ugrasma ve uzak dur. Onun planlari illaki elinde patlar. Sen ondan uzak dur sana zarar vermesin. Silahli tartisma fln olmus diyorsun. Kirktum valla bu insanlar nasil dusunuyir akillarina nasil geliyir amaçları ne anlamıyorum bunlu dusunup plan yapacak kadae mi işsizler ya🙄
- Düzenlendi
_Mandela_ Bence eltiniz size bir şeyler anlattığında konu hakkında yorumda da bulunmayın ve başka bir işle meşgul olarak yada konuyu değiştirerek gündelik şeylerden konuşun ki sizin bu konuları önemsemediğinizi ve konuşmak istemediğinizi hissetsin. Oyununa ayak uydurup ne yapacaksınız, anlattıklarından birini aile üyelerine duyurup onu emeline mi ulaştıracaksınız sanki. Ben olsam bu konuların bahsini açamayacağı şekilde bir mesafe koyardım. Çünkü olayı siz duyurmasanız kendisi duyursa dahi kendi anlattıklarını değil de sizin konu hakkındaki yorumlarınızı söyleyerek üste çıkar.
Bir yuva yıkılırken fail aramak kolaydır, belli ki o failini seçmiş, hiç oyununa gelmeyip uzak durarak anca üstesinden gelirsiniz. Anlattıkları sizde kalsın, hiç karışmayın. Kendisi göze almışsa zaten ufacık şeyi bahane eder kendisine malzeme bulur boşanır.