zarifhanim onun derdi boşanmak değil beni karalamak sanki onun söylediklerini ben söylemişim dedikodu yapıp iftira atmışım gibi göstermek zaten elti ve gorumcem olayı öğrendi o hariç kadınlar biliyoruz yani ben de diyorum ki acaba yaptığı şeyi ifşa mi etsem
Hinlik planlar
_Mandela_ İşte o sebeple size sorunlarını anlatmasına fırsat vermeyin, o sahte samimiyet ile böyle şeylerin konusunu açmasın. Boşanıp boşanmaması mesele değil, her halükarda sizi kötü edecek. Onu da şu şekilde yapabilir. Örnek vereyim eşinizin ailesi hakkında konu açıp eğer kötü bir yorumda bulunursanız kendi söylediklerini hiçe sayıp onlara sadece sizin yaptığınız yorumu söyler. Tehlikeli bir insan ya en iyisi direk uzak kalmak..
zarifhanim ay yok ki zaten eşimin ailesi ile ilgili çok bir kötü düşüncem yok ama olsa da onun yanında asla söylemem benim içimde olan benim içimde kalır uzaklaşma konusunu eşimle konuşmam gerekecek ve o da ne oldu diye soracak çünkü eslerimiz genelde yan yana geliyor
Rouge onun tek işi dedikodu ve böyle saçma sapan bir sürü şey başka da işi olmaz ne yazık ki doğum yaptı ya belki bebeğiyle ilgilenir artık inşallah
_Mandela_ eger boyle bırsey yıne derse ses kaydına alın mumkunse gızlıce vıdeoya alın
Sonrada gorumcenız esınız kaynımız hep beraberken bakın bana boyle boyle dıyor ben ınanmıyoeum soylesem ben suclu olucam bakın buda benım ıspatım
Uzak dursun benden dıyın
Sexysempanze yani açıkçası daha önce de buna benzer şeyler yapmış eşim sabah kahvaltı da öyle şeyler söyledi ki kaynım kaç kere dövüp sokağa atmış annesinin evine bırakmış hepsinde de eltim kendi başına dönmüş bir kaç kez aldatmış da ama hani böyle zaman zaman değil adam bildiğiniz acik seçik sevgili yapmış kendine evliyken. Eşim bunları anlattı ben olanları söyleyince başta sinirlendi tabii o da herkes onun gibi mi her kulağına geleni ortada söylesin falan dedi sonra da uzak dururuz hayatım uğraşma onunla bugün değilse yarın başka bir iş getirirler başımıza bosver dedi :(
_Mandela_ esınız haklı ama dedıgım gıbı sızın elınızde kanıt olursa yarın bırgun kendısı ortaya laf attıgında cıkartır delıllerını susturursunuz