Ben hamileligimi üçüncü ayda öğrendim adet gördüm kesinlikle test yapın
Üstüne görme
Her ilk hamileliğinizde de üstüne gördüyseniz olabilir ama öyle olmadıysa vücut henüz kendi yeni toparlıyor bebiş küçükmüş erken olmalar geç olmalar normal neyle korunuyorsunuz?
zeynep266 yaptın mı test
zeynep266 valla bacım ben üstüne görme olayını yaşadım anlatayım sana 😂
Normalde adetim hep gecikirdi sonra bir baktım uygulamadaki tarihten 3-4 gün önce geldi ne karın ağrısı ne bel ağrısı olmadı gene kıpkırmızı kan ama hiç kan pıhtısı yoktu hiç şüphelenmedim. Sonra bir daha ol adet döngüme kadar ne işler yaptım ev taşıyordum bide sonra kuzenimin kızı kafasını masaya çarptı dedim kafası yarıldı heralde korktum ve birden midem bulandı korkudandır dedim 😂 daha sonraki günlerde soğan kokusunu çok severim ama çok kötü kokmaya başladı şüphelendim ama yok ya diyorum bir yandan da testi yaptım anında iki çizgi çıktı doktora gittim ertesi gün ve 8 haftalık olduğunu öğrendim 😂😂
Test yaptın mı ne çıktı
Cicekliperde yok canım yapamadım bebeğim çok huysuz eczaneye gidecek fırsatım olmadı nasipse yarın alacağım test kaç gündür çok stresliyim
Anonimhatun off deme yaa aynı şeyler bulantı baş dönmesi koku hassasiyeti :(((((( çok kötüyüm ya inşallah hamile değilimdir hiç hazır değilim ve eşimle evliliğimiz yolunda değil bu stresli ortama bir çocuk daha getirmek istemiyorum
Teachermom yarın yapcam inşallah sabah hemen alcam
Teachermom
Hanımlar yaptım hamile değilim çok şükür hiç hazır değildim buna sevindim ne yalan soyliyim Allah kızıma ömür versin çok sağolun 😍
zeynep266 sevindim canım :) Rabbim isteyene versin
zeynep266 hamileysen bile vardır Allah’ın bir bildiği bacım bunu şer olarak değilde hayır olarak gör 😊 bende istememiştim kendimi hazır hissetmiyordum ama şimdi diyorum ki keşke daha önceden anne olsaydım 🤭❤️
Kaç gun gecikti senin zeynep