Ya arkadaşlar eşim bu gün izinliydi sabah kalktım kahvaltı hazırlamaya başladım eşimin arkadaşının karisi aradı beni ne yapıyorsun falan diye (sürekli takılıyoruz birlikte) kahvaltı hazırlıyorum diyince şaşırdı esin soylemedi mi dışarıda kahvaltı yapacaktık bu gün dedi. Ben de gittim eşimin yanına uyuyordu zaten benim eşim de uyuyor uyansinlar gidelim dedi eşim uyanınca ben de neden söylemedin sabahtan beri bu sıcakta ocak başındayım dedim söyleseydim erkenden kaldırırsın beni dedi ama ben başka bir plan yapmış olabilirdim bunu düşünmeden sadece kendini düşünüyor işleri bu ara yoğun çok yoruluyor o yüzden sürekli bir oturma ya da uyuma halinde neredeyse çocuğumuzu bile ihmal edecek dereceye geldi sonra yüksek sesle konuşmaya başladı ben de sinirlendim bayağı hakarete varacak şeyler söyledi resmen şok oldum 3 yıldır evliyim ilk defa yaşadım böyle bir sey elim ayağım boşaldı ağlamaya falan başladım. Arkadaşının eşi aradı açmadım onu aramış sonra hoparlöre aldı ben de isim var gelemem ben dedim kadında alındı kapattı sonra eşim sanki 20 dakika önce manda gibi böğürmemiş gibi hadi hazırlan gidelim falan dedi ben de gelmiyorum kendin git dedim biraz ısrar etti sonra da çıktı gitti giderken kapıyı da üzerime kilitlemiş bir de :(
Kocam...
_Mandela_ çok saçma bir tartışma özür dileyin olay arkasını bilmiyorum ama sadece bu durum için konuşuyorum adam sizi kahvaltıya götürecek nolmuş mutfakta iş yaptıysanız bırakın gitsin
Yaaapraaam sürekli böyle yapıyor ikimiz adına plan yapıp bana son dakika haber veriyor benim de kendime göre düzenim var bazen başka bir plan yapıyorum ve sırf tartışma olmasın diye sürekli plan bozuyorum. Bir de üstüme kapıyı kilitleyip gitmiş ahıra hayvan kapatır gibi 😒
_Mandela_ nasıl hayatımı zora sokarım adlı çalışmanız için sizi karı-koca olarak tebrik ediyorum. Kahvaltı hazırladıysan arkadaşlarını da çağırsaydın olayı uzatmadan. Eşine de uygun bir dille bana sormadan plan yapma bir daha derdin. Modunu düşürmeden gününe devam ederdin. Bir pazar gününüzün de içine sıçılmazdı böylece. Eşine gelecek olursam o da tam bir denyo hiç kusura bakma kapıyı kilitlemek ne? Akşamdan yarın kahvaltı planımız var ama erken gitmeyeceğiz beni uyandırma erken demek zor olmamalı. Olgunlaşmanız ümidiyle..
ZRaporu yahu Allah aşkına bu nasıl yorum olgunlaşmamız ümidiyleymiş bunun olgunlukla alakası ne insan bazen sinirlenir ve hiç olmayacak şeye tartışabilir sanki siz evliliğinizde küçük konularda sabır taşısınız. Ayrıca kocama hakaret etme cüretini de nereden buldunuz anlamadım. Benim bunu yazma sebebim fikir alışverişi olması sizin beni eleştirip kocama hakaret etmenizi istemem değil
_Mandela_ çok çelişkilisin kendin eşine hakaret ediyorsun manda falan böğürüyor diyorsun başkası birşey deyince kocanı hemen savunmaya geçiyorsun bide yazıyorsun yazıyorsun fikir almak istiyorum diyorsun sonrada kocama öyle deme böyle deme yazma o zaman..
Mujahide_esved yazıp yazmama sen karar verecek değilsin fikir vermek ve birine hakaret etmek arasındaki farkı ben mi size anlatıcam benim yaptığım benzetme kadının yaptığı direkt hakaret bilmem farkında mısınız sormaya gerek yok değilsiniz
Fatgi_ bunun bizim olgunlugumuzla ne alakası var allah aşkına o da yoğun bu aralar ben de yorgunum küçük tartışmalarının sabrınız taştığı için büyük kavgalara dönüşmüyor mu sizde hepiniz çok çok olgun ilişkinizde sabır taşı mısınız ben anlamadım. Ben fikir istedikçe siz mükemmel olgunlugunuzla eleştiri yapıyorsunuz.
ZRaporu Haklısınız sonuna kadar ama bazen sen olgun olsanda karşı taraf öküz olabiliyor benim kocam mesela güzelce konuşmaktan anlamaz atıyorum bu olayı biz yaşasaydık ben derdimki ben bilmiyordum kahvaltı hazır bize gelin o zaman yada hazırlanıp çıkardım hazırladıklarımıda akşam yerdik. Ama eşimdende bana demesini en azından demeyi unutsa bile unuttum karıcım birdaha dikkat ederim ufacıkta olsa bu cümleyi kurmasını beklerim ama benim eşim asla yapmaz öyle şeyler konuşmaktan gönül almaktan aciz resmen. Yani demem o ki bazı insanlar durduk yere gününü mahvediyor bizde işte ufacık ilgilensin dışarı çıkarsın diye uğraşıyoruz. Benim eşimde hiç yoktan yere günümüzü mahveder hiç bişey olmamış gibi davranması yokmu birde çileden çıkartır insanı. Ne gerek var işte güzelce bi hafta sonu yada güzelce bir gün geçirsene bizimle
- Düzenlendi
_Mandela_ Olgun bir insan olsaydınız o an başkasına rezil olmamak adına planı bozmayıp eve geldikten sonra eşinize yaptığı yalnışı dile getirirdiniz.Bu şekilde sorununuzu siz hariç insanlara da yansıtmış oldunuz .Postu akıl almaya açmışsınız ama öfkenizi sinirinizi kusmak için gibime geldi doğruyu söyleyen herkese bi laf etmişsiniz.Eşinizin yaptığı asla savunulur bir yanı yok her neyse .Mandanızla mutluluklar
sevimsizpandaaa ay aynen öyle ya tek dediğim neden bana söylemedin o kadar uğraştım mutfakta bu sıcakta ocak başında işiniz yoğunluğundan dolayı stresli şu ara normalde yapmayacağı şekilde davranıyor bir kaç haftaya yakındır böyle üstüne gitmiyim dedikçe bu hale geldi ben de dayanamadım artık. Karşımda biri bana bağırırken de olgunluk gösteremem ki.
_Mandela_ gerçekten okurken yani yoruldum ortada ne varki .. benım esımde dun arkdasm aradı gıdelımmı dedi tamam dedım son dakka gittik .. tek basına göndermıssın karsı tarafa da ayıp olmuş
_Mandela_ haklısın kocana hakaret etmem yanlış olmuş karısını eve kitleyen bir erkeğe adamsın demem lazımdı. Bu kocalarınızı madem bu kadar seviyorsunuz burada şikayet edince bizde size yapılana sinir olduğunuz halde böyle yazıyorsak siz neden o kocalarınıza birden aşık oluyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.
sevimsizpandaaa öyle adamı görmezden geleceksin. Bırak kendi kendini huzursuz etsin. Huyuna gittikçe azıtıyorlar.
- Düzenlendi
Herkese eşinizi savunmusunuz cok yoruldugu icin stresli demissiniz ,cok ta takmayin stresten kilitlemistir sizi. Esinizin stresli haline son anda planlarini size anlatmasina alışın ve sikayet etmeyin😌 tavsiyem bu.
_Mandela_ ufacık bir şey yüzünden gününüz zehir olmuş. Üzüldüm. İkiniz de hatalısınız bana göre. Yapılan planı eşe söylememek yanlış. Bundan bu kadar kavga çıkarmak yanlış. Ben gelmicem diyip eşinizi yalnız göndermek çok yanlış. Nerden tutsam elimde kalır. Herkes sizin kavga ettiğinizi biliyor şu an.
ZRaporu yargi makinesi 😂
bitterdelisi24 işte sorun orda ban gidelim mi demiyor sob dakika arayıp şuraya gidiyoruz hazırlan hayatım diyor bir kaç haftadır uyarmama rağmen buna devam ediyor bu gün de sabah beni uyandırırsın diye söylemedim dedi ben de haber vermen lazım ben iki saattir kahvaltı hazırlıyorum boşuna o kadar şey hazırladım dedim birden parladı kavga ettik işte