Anilla ben kimseye laf atmadım ya da olayı savunmadim kimse bana ya da eşime hakaret edemez ve elestiremez dedim olayı elbette konuşmak ve yardım almak için anlattım. Ama saygı çerçevesinde olması gereken bir şeyi bu şekilde lanse etmeleri ve etmeniz yanlış o cümlenin sonuna koyduğunuz cümle de sizin olgunluğunuzu gayet ortaya çıkarıyor benzetme nedir diye girip google araması yapmanızı tavsiye ederim
Kocam...
_Mandela_ zaman zaman oluyo malesef işte ama gene de gitseydın başkalarına yansıtmanız iyi olmamıs .. millet konuscak dedıkodu arıyor zaten
ZRaporu ben kocama hakaret etmedim burada ben varken ve bunu ben dahi kocama söylemiyorsam hiç tanımadığım birinin yapmasına da kusura bakmayın ama izin vermem. Bu hakkı size kimse veremez ha beni aldatmış veya bana şiddet uygulamış olsaydı evet burada yerden yere vurabilirdik hep birlikte ama benim sorunum burada olaya çözüm aramak üçüncü kişiden konuyla ilgili görüş almaktı. Ne siz ne de bir başkası bu güne kadar burada kimseyle küfürlü argolu hakaretli bir söylem içine girmedim girmem de çünkü herkes haddini bilmeli ben biliyorum ona göre davranıyorum siz de öyle yapın mümkünse. Ben mahalle ağzıyla kavga edebileceğiniz biri değilim.. iyi günler :)
Sept evet öyle sakin kafayla düşününce ben de üzüldüm ama o an olan oldu zaten geri geldi konuştuk. O kafayla gidersin diye aklıma bu geldi kilitledim sakinleşip konuşalım istedim dedi zaten o da kahvaltıya gitmemiş karşıda kuzenleri var gidip orada oturmuş sakinlesmis
Nefedukaa benim bu duruma gelmem için cidden sınıra gelmem gerekiyor o da biliyor bunu çıkıp gidersin diye yaptım evde dursam kavga devam edecekti öylece gitsem çıkıp giderdin sakinleşelim istedim dedi kuzenlerinde oturmuş o da sakinlesmeyi beklemiş
bitterdelisi24 sürekli olunca sanırım her plana uyacağımı sanıyor diye düşünüp o an gitmiycem dedim ben gitmeyince o da gitmemiş zaten ama evet bayağı konuşacaklar bunu
Monimom sizce bana aşkım yarın böyle bir plan var ama öğlen gibi gidicez beni sabah kaldirmasan arkadaşların aramasını beklesen olur mu diye haber verip uyarsa böyle bir sıkıntıya girilir mi?
Ve evet normalde esimi erken kaldırıyorum çünkü gitmesi gereken bir işi var 😂
Tartışmayı da benim mutfakta sıcakta kahvti hazırlamaya uğraştığımı söylemem çıkardı yani ilk cümlem oydu ve daha sonra bana neden söylemedin dedim ve o da erken uyandırma diye dedi ben de bunu iyice huy haline getirdiğini ve uzun zamandır plan yaparken bana sormadan beni dahil ettiğini uyarmama rağmen devam ettiğini söyledim sonra da bağırıp çağırmaya başladı sonra da ben bağırmaya başladım oda çıkıp gitti giderken kapıyı kilitlemiş ve karşıda kuzenleri var oraya gitmiş sonra da mesaj attı sakinledin mi gelebilir miyim diye gel dedim özür dilerim ama öylece gitsem çıkıp gidersin diye korktum kalsam daha çok kavga edecektik dedi
Sokaklambasi sus sus adım linççiye çıkıyor sonra 😁
_Mandela_ konuşurlar ya insanların ağzına laf verme insallah duzelır aranız en kısa zaman da
- Düzenlendi
_Mandela_ manda gibi böğürmemiş gibi
Denyo hakaretse manda gibi böğürmek de hakarettir.
Üzerine kapıyı kitlemesini nasıl normalleştirebiliyorsun ben buna da anlam veremiyorum. Demek ki hoşlandığın bir müdahele çeşidi. Sana akıl da verdim bir önceki yazımda bir daha onu uygularsın. Kahvaltı hazırladıysan buluşacağın kişileri çağırırsın 2 tabak ekstradan koyarsın. Böyle de rezil olmazsın. Bak ben de bunu bu yaşımda düşünüyorum üzülme yani. Büyüdükçe olgunlaşacaksın hiçbir şeyin canını sıkmasına müsaade etmeyeceksin.
ZRaporu bu bir benzetme “GIBI” siz direkt denyo dediniz ki eşim öyle biri değildir sadece o an çok sinirli olduğum için öylece giderim diye kilitledigini söylüyor yaptığını savunmuyorum hala yanlış geliyor ama beni tanıyor kavga ettikten sonra geri geleceğini bile bile ben evde durmazdım kalsaydı da kavga devam edecekti sinir anında aklına bu gelmiş bunu yapmış
_Mandela_ istiare de bir benzetme çeşididir. Bu durumda denyo da benzetme oluyor.
ZRaporu güzel sözmüş
_Mandela_ Bazen erkekler boş tepki veriyorya aşırı sinir oluyorum oetada hiç bişey yokken bağıran erkekler en nefret ettiğim erkekler. Aynen o bağırınca sende ister istemez gerilip karşılık veriyorsun neden bağırıyorsun diyorum ben insanca bazen ondan bile anlamıyor
ZRaporu Bende öyle yapıyorum bazen çık git kendi mutsuzluğuyla baş başa kalsın diyorum. Gitmek istediğimde tamam bidaha dikkat edicem diyor ama yine aynı bende umursamıyorum ne hali varsa görsün 🤦🏻♀️
ZRaporu Linç toplu yapılır sen tek basina dev kadro 😝