Cicekliperde Kuzulkurt Rabbim şifa versin. O kadar çoklar ki artık canım acıyor bebekleri böyle görünce. Rabbim hastalıkları uzak etsin. Uygulamayı indiririm . Reklam da açarım inşallah bir faydam olur.
Kuzulkurt Glcan_trr Eskobar makaroni Bsrkaya Allah razı olsun kızlar 🙏 Uygulamada sma’lı bebekler bölümü var ordan Arden Ömeri bulup bağış yapabilirsiniz puanlarınızla. Umarım bu şekilde birazda olsa faydamız dokunur 🙏🌸
Eskobar Kuzulkurt izlemeye gönlüm el vermiyor takip ettiğim bikacına yüreğim dayanmıyor uygulamayla katkımız olur inşallah daha fazla
Bsrkaya Uygulamayı hemen indiriyorum ama izleyemedim ben çok etkileniyorum çocuk olaylarından o yüzden izleyemedim ama ne yardım gerekirse elimden gelenin fazlasını yaparım. Çok teşekkür ederim böylesine güzel bir bilgiyi bana gösterdiğin için. 🙏🏻🤍
zarifhanim Kuzulkurt Ahh keşke elimizden gelse de tüm yavrularımızı tedavilerine ulaştırsak. Çarşıya çıktığımda o stantlarda ağlayan yada bağırarak yardım istemekten sesi kısılmış kadınları gördüğümde sağlığımızdan utanıyor ve ne kadar az şükrettiğimizi düşünüyorum. Gözlerinin içine dahi bakamıyorum. Rabbim hepsine acil şifalar versin. Anne babalarına sabır ve ecir ihsan eylesin. Videoda o çocuğun kendisine ne olduğundan habersiz masum bakışı beni öyle üzdü ki..
Kuzulkurt zarifhanim çocuğun babası stand açtı diye zabıta engel olmuştu geçen o geldi aklıma 😢 Allah hepsinin yardımcısı olsun, şifa versin inşallah 🙏
Bisaniye Ah ne acı 😢 Rabbim şifa versin inşallah. Keşke elimden daha fazlası gelseydi kendimden ve eşimden toplam 4 sms atacağım. 🥺
Kuzulkurt MatiG ama bir sürü uygulama öneriliyor burda. Bu smalı, kimsesiz vb çocuklara yardım için yapılan bir uygulama. Çok faydalı yani 😐