Merhabalar uzun zamandır giremiyordum daha önceki postlarimi gorduyseniz esimle aramdaki sorunlari az cok bilirsiniz. En son ki olay gözüme tekma atmasi sonucu annemgildeyim suan cocugum hasta onun iyilesmesini beklerken esimin bosanma davasi actigini gordum ve kendi yaptigi seylerin hepsini ben yapmisim gibi anlatmis ge birsuru yalan soylemis yemek yapmiyor fiziksel ve psikol9jik siddet uyguluyor gibi gibii

Keşke sen acsaydın. Gözüne tekme atmak ne demek. Bu boşanmak için gayet geçerli bı sepepken bu fırsatı karşı tarafa bırakmissin. Yazık olmuş.

papatya-
      papatya- Bsrkaya “Bsrkaya”#p702018
      Cicekliperde
      Bebegim hasta ve ağır bi ameliyatabgirecek haftaya sadece onunlanilgilenmek ona odaklanmak istedim daha oncesindede çok ameliyat oldu bu en agiri 8-9 saat surecegini soyledi doktorlar. Yani demem o ki bebegime Allah korusun bisey olsa omur boyu vicdan azabi cekmek istemedim ben cocugumla ilgilenmedim bunlari dusundum diye. Darp raporum var ve uzaklastirma karari vardi. Avukat önce kimin actiginin hic bir oneminin olmadigini soyledi

azyebarki önemi yoktur da iftiralarından dolayı dedim. Çok geçmiş olsun. Bu süreçte bebeğe destek mi peki?

azyebarki zaten sizin herşeyinizi tüm hayatınızı çalarlar sizde feda edersiniz kendinizi sonra bir darbe vururlar kötü olan sen olursun Allah yardımcınız olsun canım hakkında hayırlısı olsun bebeğine de Rabbim şifa versin

azyebarki Allah sana güç versin . Bebeğinin yanından eksik etmesin seni. Bundan sonrası mutlu olur umarım

azyebarki şu teknolojiyi geliştirseler de bizde şöyle ayagımızı telefondan gecirip o adamın gozune caksak gelip gecip gelip gecip tüffuğğ diye tükürsek dursak

Rouge ben yere dusmusum noldugunu anlamamis o bisey yapmamis gercekten umarim adalet vardir

azyebarki davayı kimin açtığı hiç fark etmez . Sen de karşı dilekçeni ver ve delil topla