Eşim geçen günlerde bi yerde olduğunu söylemişti görüntülü aradım açmamıştı ve telefon saklamaları vardı bu yüzden şehir dışına çıkıp 2 hafta dönmemiştim döneli bi kaç gün oldu bugünde kıyafetinde saç buldum asla kabul etmiyor yeminler ediyor sizce ben kuruyor muyum aldatıldım mı çok üzgünüm bu psikolojiden nasıl kurtulacagım

Cicekliperde takip ediyorum bi süredir önce telefon saklamalar sonra görüntülü aradıgımda acmamalar sonra saç tepkimi net gösterdim ama durum değişmemiş demek ki

mgxxx ama bunlra çok güzel kılıf uydurulur . Daha somut bir şey lazımdı. Sen de seviyorsan zaten kocana inanmak istersin.

mgxxx watsap web yükleyip takip edin bence böyle kuşkuyla yaşamaktansa

mgxxx minareyi çalan kılıfını hazırlar diye bosuna dememişler bende eşimin arabasın da olmaması gereken şeyler buldum bi dünya yemin etti bahane uydurdu sonuç ihanet

İlk önce toparlan sonra hangi hattı kullanıyor Turkcell mi Vodafone mu vs?

Emaıl sifresıni bluyorsanz kendın telefonuna gır hesap ayarlarından nelere gırmiş ne izlemiş gorun

papatya- yaparken utanmıyor yakalanınca da korkusundan ödü bokuna karışıyor rezil edeceksin bunları insan yüzüne çıkmaya utansın

sosyolog1kadin o kadar rezil bi insan ki 10 gündür kardesim de kalıyorum sorduğu ettiği yok demin gelmiş mallarıma ipotek koyduracam benden bi igne alamayacak burda kalsın sürünsün benden de maddi hicbisey beklemesin dedi ve iki tane de oğlum var üzüldüğüm tek sey onlar 😞

papatya- bu nasıl bir insan ha hem suçlu hem güçlü laflara bak. Evlendikten sonra alınan herşey yarı yarıya bölünür boşandıktan sonra o yüzden rahat ol bişy yapamaz

papatya- olsun mesajlar sizde varsa avukatıjız ona göre hareket eder eşinşzin dediği gibi ipotek yaptırsalarda bişey olmaz suçlu duruma düşerler