Eşim geçen günlerde bi yerde olduğunu söylemişti görüntülü aradım açmamıştı ve telefon saklamaları vardı bu yüzden şehir dışına çıkıp 2 hafta dönmemiştim döneli bi kaç gün oldu bugünde kıyafetinde saç buldum asla kabul etmiyor yeminler ediyor sizce ben kuruyor muyum aldatıldım mı çok üzgünüm bu psikolojiden nasıl kurtulacagım
Aldatıldım
mgxxx keşke takip de kalsaydın
Cicekliperde takip ediyorum bi süredir önce telefon saklamalar sonra görüntülü aradıgımda acmamalar sonra saç tepkimi net gösterdim ama durum değişmemiş demek ki
mgxxx ama bunlra çok güzel kılıf uydurulur . Daha somut bir şey lazımdı. Sen de seviyorsan zaten kocana inanmak istersin.
İlk önce toparlan sonra hangi hattı kullanıyor Turkcell mi Vodafone mu vs?
papatya- itiraf etti mi eşiniz
Emaıl sifresıni bluyorsanz kendın telefonuna gır hesap ayarlarından nelere gırmiş ne izlemiş gorun
sosyolog1kadin hayır yakaladım
papatya- onu biliyorum kendi itiraf edip kabul ettimi demek istedim. İnkar ediyor demiştiniz
sosyolog1kadin hala inkar ediyor ama mesajları var 😒
papatya- yaparken utanmıyor yakalanınca da korkusundan ödü bokuna karışıyor rezil edeceksin bunları insan yüzüne çıkmaya utansın
sosyolog1kadin o kadar rezil bi insan ki 10 gündür kardesim de kalıyorum sorduğu ettiği yok demin gelmiş mallarıma ipotek koyduracam benden bi igne alamayacak burda kalsın sürünsün benden de maddi hicbisey beklemesin dedi ve iki tane de oğlum var üzüldüğüm tek sey onlar 😞
papatya- bu nasıl bir insan ha hem suçlu hem güçlü laflara bak. Evlendikten sonra alınan herşey yarı yarıya bölünür boşandıktan sonra o yüzden rahat ol bişy yapamaz
sosyolog1kadin insallah 🙏🏻