mgxxx minareyi çalan kılıfını hazırlar diye bosuna dememişler bende eşimin arabasın da olmaması gereken şeyler buldum bi dünya yemin etti bahane uydurdu sonuç ihanet

İlk önce toparlan sonra hangi hattı kullanıyor Turkcell mi Vodafone mu vs?

Emaıl sifresıni bluyorsanz kendın telefonuna gır hesap ayarlarından nelere gırmiş ne izlemiş gorun

papatya- yaparken utanmıyor yakalanınca da korkusundan ödü bokuna karışıyor rezil edeceksin bunları insan yüzüne çıkmaya utansın

sosyolog1kadin o kadar rezil bi insan ki 10 gündür kardesim de kalıyorum sorduğu ettiği yok demin gelmiş mallarıma ipotek koyduracam benden bi igne alamayacak burda kalsın sürünsün benden de maddi hicbisey beklemesin dedi ve iki tane de oğlum var üzüldüğüm tek sey onlar 😞

papatya- bu nasıl bir insan ha hem suçlu hem güçlü laflara bak. Evlendikten sonra alınan herşey yarı yarıya bölünür boşandıktan sonra o yüzden rahat ol bişy yapamaz

papatya- olsun mesajlar sizde varsa avukatıjız ona göre hareket eder eşinşzin dediği gibi ipotek yaptırsalarda bişey olmaz suçlu duruma düşerler

papatya- zaten kabul etmezler benimki çocuklar üzerine kurana yemin ediyor Allah korkularıda yok

Irem06 telefonunu saklıyor şifresini bilmiyorum

ddbbee_5 mesajlar bende var esime ilk gösterdim haklısın hata yaptım dedi affetmedim davayı da acınca ben uyurken gece kendi kendine konuşmuş ben degilim konusan dedi mesajlar var ama esim inkar ediyor hesapta silinmiş nasıl olacak bilmiyorum telefonunu ver arastırsınlar diyo 🤦🏻‍♀️

papatya- hesap silinsede mesajlar delil niteliğinde zaten mahkeme zamanı hakimden isterseniz telefonun dökümanını çıkarırlar

ddbbee_5 esim benim yaptığımı onu işlettiğimi düşünüyor sen yaptın diyip isin içinden cıkmak istiyor yapmadığım nasıl belli olur ki