Hanımlar merhaba ben izmirde oturuyorum burda pasaklı birsen diye bi falcı var izmirde olupta oraya giden var mı aranzda veya daha bakıyor mu bilen var mı 🙄

Asafmoms ama güzel fal bakıyor die duydm çok merak ettim yahu 😂

Kbcr adını duydum ama gitmedim, yakınlarımdam giden de yok. İlk duyduğumda ismine çok gülmüştüm 😂😂

Kuzulkurt bende sürekli adını duyuyorum ki çok yakınında oturuyorm bi türlü gidemedm daha doğrusu emin olamadım çok sıra oluyomş boşuna beklemeym die gitmedim hiç

Kbcr Allah aşkına bu kaçıncı fal postu defalarca söylüyoruz fal günah peygamber efendimiz (s.a.v) fal bakanıda baktıranıda lanetlemiştir
        Kadının isminden belli hayır gelmeyeceği

Kbcr gelecek olan bilsende bilmesende geliyor ama ya geçmişi ne yapacaksın kimse dönemiyor oraya hayatında öğrenmek için bu kadar çabaladığın bişeylerin olması senin çok mutlu olduğun anlamına gelir gerçi mutlu olsanda bu kadar fal meraklısı olurmusun bilemedim

• Kbcr bunu yanıtladı.

Eskobar mutluyum şükür falla bunun bi alakası olduğunu düşünmüyorum ayrıca fal meraklısı değil sadece kadını merak ettim falla ilgili bi sorunum olsaydı giderdim zaten dibinde oturyorum

Kbcr peki niye bu kadar çok gitmek istiyorsun sebebi ne seni buna iten öğrenmek istediğin ne var

Kbcr pasaklı Birsen diyince kaynanam ne alaka dedim kıazz😂😂

• Kbcr bunu yanıtladı.

Deleted_1 sadece sonuna yorum yapıcam gerçekten Birsen’lerden hayır gelmiyor kaynanamdan biliyorum😂😂

Kbcr ben duydum bir öğrencim gitmişti anlatmıstı bende gitmeye niyetlenip vazgecmiştim bende yakın oturuyordum ozamanlr tarif ettiği tarafa. Falcılar gecmişi anltıyor geleceğe dair cıkarımlrda bulunuyorlar. Kıbrıs sehitlernde bir kafe vardı eski leman kültür olan yerin karsısında orda bir adam vardı oadam efsaneydi. Geleceğe dair söledi hiç bişi cıkmadı ama gecmişe dair birseyler öğrenmiştim bilmediğim. 😂 bşrde erkek arkadasımdan ayrılmayı düşünüyordum o sıralar emin olmamı sağladı

• Kbcr bunu yanıtladı.

Aspirin ya arkadaşlarım falcıya flan gidiyor alsancakta varmış güzel bakan ama inan ki içimden gelmiyo çnkü geçmişi söylüyo napim ben onu yaşadım biliyom zaten bana gelecek önemli 😂😂

Kbcr ben biliyorum daha önce gittim geleceğide söylüyor bana söylediği herşey oldu bende hiç inanmazdım aman ne olacak ki diyip gittim şok oldum aslında Ablam gidecekti tek gitmek istemedi bende yanında gittim içeri girdik beraber ablama baktı onunda herşeyini bildi. Tam çıkarken sen baktırmayacak mısın dedi ben istemedim gel sana bakıcam parada almıcam dedi almadı da

• Kbcr bunu yanıtladı.