Hanımlar merhaba ben izmirde oturuyorum burda pasaklı birsen diye bi falcı var izmirde olupta oraya giden var mı aranzda veya daha bakıyor mu bilen var mı 🙄
Pasaklı birsen 🤔😂
Kbcr adını duydum ama gitmedim, yakınlarımdam giden de yok. İlk duyduğumda ismine çok gülmüştüm 😂😂
Kbcr valla hiç işim olmaz falla her şey olacağına varır zaten ☺️
İzmirin neresinde birsen 😂
incilikaftan yamanlarda die biliyorm
Kbcr ben duydum bir öğrencim gitmişti anlatmıstı bende gitmeye niyetlenip vazgecmiştim bende yakın oturuyordum ozamanlr tarif ettiği tarafa. Falcılar gecmişi anltıyor geleceğe dair cıkarımlrda bulunuyorlar. Kıbrıs sehitlernde bir kafe vardı eski leman kültür olan yerin karsısında orda bir adam vardı oadam efsaneydi. Geleceğe dair söledi hiç bişi cıkmadı ama gecmişe dair birseyler öğrenmiştim bilmediğim. 😂 bşrde erkek arkadasımdan ayrılmayı düşünüyordum o sıralar emin olmamı sağladı
Kbcr ben biliyorum daha önce gittim geleceğide söylüyor bana söylediği herşey oldu bende hiç inanmazdım aman ne olacak ki diyip gittim şok oldum aslında Ablam gidecekti tek gitmek istemedi bende yanında gittim içeri girdik beraber ablama baktı onunda herşeyini bildi. Tam çıkarken sen baktırmayacak mısın dedi ben istemedim gel sana bakıcam parada almıcam dedi almadı da