Kbcr gittim valla yarın da gene gidicem kadın bizi götürdüğüm herkesi biliyor kadın geçmişi söylemiyor sana yapman gerekenleri de söylüyor,eskisi gibi çok sıra beklemiyorsun

• Kbcr bunu yanıtladı.

Umutsuz88 hadi ya geçen gün biriyle denk geldim böyle konusu açıldı kadın gitmş orda biri varmş kızı kayıpmş onun için gelmiş kızının nerde olduğunu söyledi evi tarif etti tarif ettiği evde kadının ablasının eviymiş kız teyzesinin kocasının yeğnine kaçmış teyzesinin evinde saklanıyomş kızın annesi aramış kız gerçekten de orda cıkms onun etkisinde kaldım 🙄

Ebsamkai ay döndüğünde biraz bisyler anlatır mısın 😂 fiyatı ne kadr

Kbcr benim 2. Evliliğim o zaman gittiğimde ilk eşimle evliydim sen boşanacaksın ve tekrar başkasıyla evleneceksin demişti 2 de çocuğun olacak yok artık dedim iyi salladı sonuç 1,5 yaşında kızım 49 günlük oğlum var. Annemle teyzeme de dedemin öleceği günü söylemişti ve dedem söylediği gün öldü gerçekten yani bu kadar tesadüfen bilme olmaz sanırım çok pahalı değildi sadece sıra çok vardı sabah sabah ezanında gittik yatsıya anca sıra geldi

• Kbcr bunu yanıtladı.

Umutsuz88 oha ciddi misn gidecğm yoksa bile böyle duyunca gitmek istiyorm 🤦🏻‍♀️ sıra olayı kötü ya

Kbcr ben en son 7 sene önce gitmiştim sıra olayı bu şekilde bide pis biryer bilgin olsun çocuk felan varsa yanında götürme

• Kbcr bunu yanıtladı.

Kbcr ben kendime baktırmadım kayınvalidem için gittik oda teşekkür amaçlı gittik dediklerini yaptık ve istediğimiz olduğu İçin 😂 50 TL ama kimisini hissediyor sen pra verme mesela diyor durumu olmadığını hissediyor

• Kbcr bunu yanıtladı.

Ebsamkai dedikleri çıktı o zaman bide sıra durumu nasıldıok var mıydı

Kbcr yoktu sıra canım 1-2 kişi olursa oluyor

• Kbcr bunu yanıtladı.

Ebsamkai yaa gideym de artık merakım son bulsun yahu 😂

Kbcr canım geleceği kimse bilemez zaten. Bilirm diyen şirke girer. Ama gecmişte bilmediğin seylerde cıkıyor baskası hakkında seninle işgilş yada dikkat etmen gereken kişiler senin farkında olmadıpın oo bi sğrü sey

• Kbcr bunu yanıtladı.
                  • Kbcr bunu beğendi.

Aspirin evet hiç bu yönden düşünmemiştim kıazz 😂 çok ikna edici oldu yorumun 😍😂