Gecemavisi-1 Rabbim sifa versin sizi cok iyi anlıyorum babam da 6 yıl kanser tedavisi gördü iyi olsun diye beklerken annemin kanser olduğunu ögrendik ve yıkıldık evin en büyük olanı bendim o kadar sıkıntı yasadık ki 😞 Rabbim kimseye yaşatmasın
İçim yanıyor 🥺
Gecemavisi-1 canım Allah acil şifalar Versin öncelikle 🙏🏻 Allah sizlerin başınızdan eksik etmesin babanızı da annenizi de 😢 tam uyuyacaktım uzun zamandır girmediğimi fark ettim bir göz atayım dedim. Ben 6 yıl önce annemi kaybettim 😔o gittikten sonra çok şey değişti hayatımızda annesizlik çok zor bir şey kokusunu sesini almamak tarif edilemez bir duygu 😕o gittikten sonra yapamadık oralarda yurtdışına taşındık 2 yıl geçtikten sonra. Burada henüz 1 yılımız bitmeden babamın kanser hastası olduğunu öğrendik . Böbreğinden akciğerine karaciğerine hemen hemen bütün iç organlarına bulaştığını söyledi doktorlar. Böbreği aldılar hemen sonrasında tedaviye başladı. Almanya’ da çok iyi bakıyorlar çok şükür 🙏🏻 ama dediğin gibi gözünüzün önünde gün gün eridi. Uyuyordu hep bir bisküvi tanesi kadar ekmek yiyordu o kadar kiloluydu ki 45 kilo falan oldu. İki kız kardeşim bir abim evlendi bu süreçte büyük olarak ben kaldım benden de iki küçük var evde. Bir anda bütün sorumluluk benim üstüme düştü. Zorlandım çok. Yoruldum. Ağladım yeri geldi. Hatta bu süreçte birde korona olduk. Babam hep kusuyordu vucüd değerleri çok düştü zihin bulanıklığı yaşadı yoğun bakımda kaldı sabaha kadar küçük kızkardeşimle sabahladığımız günlerimiz oldu. Ama çok şükür şimdi iyi iştahı da açılmış yemekte yiyor daha da iyi olacak çok şükür 🙏🏻 seni çok iyi anlıyorum şuan. Adını bilmiyorum 🤷🏻♀️ kim olduğunu bilmiyorum ama Anneni kaybetme korkunu da anlıyorum. Baban için duyduğun endişeyide 🙆🏼♀️ Dualarımız sizinle olacak hep 🙏🏻 Rabbim sabredenlerle beraberdir bunu unutmayın derdi de dermanı da veren o. Bütün bunlar bir imtihan. Anne ve babanıza destek olmanız lazım el ele verip mücadele etmelisiniz 💪🏻 O zaman biriniz bir diğerinizden güç alacaktır emin ol 🤞🏻Dertleşmek istersen bana numaranı atabilirsin. Bueada hiç arkadaşlık kurma vaktim bile olmadı iki iyi dost sırdaş olabiliriz🥲
Gecemavisi-1 çok geçmiş olsun rabbim şifa versin her ikisine de 🤲 benimde annem rahim kanseriydi 36 yaşında rahmi alındı zor zamanlar geçirdi birden olunca ama şuan çok şükür iyi. Çok iyi bı doktora gidip ameliyatını yaptırıp herşeyi temizlemesi gerekir . Tekrardan Allah’ım şifa versin 😔🤲
Gecemavisi-1 Okurken yüreğim daraldı nefes alış verişim hızlandı gözlerim istemsiz ıslandı Allahım imtihanızı kolay eylesin Rabbim ikisinin de kokusunu Sesini varlığını eksik etmesin Acil şifalar diliyorum.. dualarımda olacaklar söz 🙏🕊
Gecemavisi-1 okurken bile içim titreyerek okudum siz bunları yaşıyorsunuz..İnsallah sağlıklarına kavuşurlar hep sizin yanınızda olurlar..Allahım şifa bekleyen tüm kullarına sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah..Öpüyorum annenin ve babanın ellerinden çok geçmiş olsun canımın içi..😔🙏🏻🙏🏻
Mutters Allah razı olsun
Anilla Allah razı olsun çok saolun
Nursah123 Hacettepeye sevk aldım ona gidecekler yarın. Umarım anne ve babam da atlatır. Sizlere de çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın. Anne çok zormuş gerçekten
Begibegi kanser hastalığı gerçekten çok zor. Babam da da duyduğumuz da içimiz yanmıştı ama annem daha başka oldu sanki. Uyuyamıyorum içim halâ yanıyor. İkisini de ölürken gördüm rüyamda Allahım rüyası bile bu kadar acıyken gerçeği nasıl olur bilmiyorum. Sen yaşatma Allahım. Annemin ağlaması söylediği ağıtlar kuşağımın gözümün önünden gitmiyor. Ben annemsiz napıcam babamsızz napıcam düşüncesi bile beni öldürüyor
papatya- anneniz ne kanseriydi. Bi eve 2. Kanser yıkıcı oluyor. Şuan yaşayan ölü gibiyim resmen. Ruhumu sıkıyorlar sanki
Gardenya okuyorum şimdi Allah razı olsun.
Deleted_1 hakkınızı helal edin. Allah razı olsun hepinizden
Gecemavisi-1 boğazım düğümlendi son cümlelerinizi okurkeren, Rabbim tez vakitte eski sağlıklarına kavuştursun inşallah.
Gecemavisi-1 bu nasıl bir acıdır. Rabbim şifa versin annene de babana da. Siz güçlü olun onların yanında. İnşallah atlatacaklar . Uzun bir süreç olacak belki ama lütfen hep olumlu düşünün. 😢
Gecemavisi-1 😔 Kıyamam ya ne desek boş kelimeler kifayetsiz kalır bu durumda rabbim acil şifalar versin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Begibegi Allah razı olsun
Cicekliperde inşallah atlatırlar. Aile acısı çok zor 😞
mamacita inşallah rabbim göstersin o günleri
Gecemavisi-1 Ahh rabbim sağlıkla imtihan etmesin kimseyi, öyle üzüldüm ki okurken. Rabbim acil şifalar versin anneciğinize de babacığınıza da. 😢Annemin hasta olduğu yıllar aklıma geldi, hastanede yattığı günler sahipsiz kalmış gibi olurduk evde yediğimiz lokmanın bile tadı olmazdı. Mevlam size yaşatmasın.. Böyle zamanlar en çok dirayet gösterilmesi gereken, metanetli olunması gereken zamanlar. Anneniz hastalığı kabullenene benimseyene kadar hep kendisi bu dünyadan göçme korkusu değil de eşinin evladının kaygısına düşecek. Ona destek olmalısınız.
Birde hastalığın kaçıncı evrede olduğu da erken teşhis de bu durumda çok önemli. Bakın benim bir çok yakınıma rahim kanseri teşhisi konuldu. Yengem 3. Evrede ameliyat oldu 2017 yılında. Miyomun mandalina büyüklüğünde olduğunu söylüyordu doktoru. Kanser yayılmasın diye komple rahimi, yumurtalığı,mide duvarına giden rahim bağı alınıp kanserli hücrelerden temizlendi. Yengem çok kiloluydu hani ameliyatı da riskliydi, ameliyat sırasında kalbi durdu, dikişleri kilolu olduğundan çok geç iyileşti, iltihap kaptı. 6 ay kadar kemoterapi gördü. Ama atlattı. O zamandan beri bir daha tekrar etmedi Allaha şükür. Gelecekte ne olur bilinmez Allah’ın takdiri.
İş yerinden çok sevdiğim bir abla genç yaşta 30lu yaşlarında sağlık ocağının rutin yaptığı smear testlerinden öğreniyor kanser olduğunu öylesine yaptırırken yani. Erken teşhis edildiği için rahmini aldırıyor atlarıyor hastalığı. Sağlığı da yıllarca yerindeydi hatta iş arkadaşımızdı. Ama 8 yıl sonra hastalık tekrar nüksediyor bir daha ameliyat olup yumurtalığını da aldırıyor. Sağlık durumu iyi kaç yıldır, mevlam tekrar yaşatmasın.
Bir yakınımız daha genç yaşta rahim kanserine yakalandı. 4 yıl önce. Fakat son evredeyken teşhisi konuldu. Hemen ameliyata alındı rahimi komple alındı ama bir mideye geçtiği söylenildi, iki defa bacağından ameliyat oldu lenflere de geçtiğinden. Işın tedavisi, atom ne varsa ondan duyduk 3 ayda bir böbreğine de stent takılıyor. Onun süreci çok daha ağır geçiyor şuan, hala mücadele ediyor.
Bunları size anlatıyorum hani kanser de olsa herkesin durumunun aynı olmadığını, teşhisin ne kadar önemli olduğunu ve olası bir durumda bunun gibi şeylere hazır olmanız gerektiğini ifade ederek. Annenize ameliyat derse doktoru, lütfen hiç üzülmeden başka bir alternatif düşünmeden direk ameliyat olsun. En azından diğer organlarına yayılma hızını ve riskini en aza indirmiş olur. Onun yanında sağlığına dikkat etmesi gerekiyor. Kabız olmaması gerekiyor. Yani ameliyat sonrası olan süreçte de kendisine dikkat ederse çabuk iyileşir.
İnşallah anneniz çok perişan olmadan, şifa bularak sağlıkla bu imtihanının üstesinden gelir. Kanser ciddi bir hastalık olduğu için alternatif tıbdan önce kendisine uygun olan tedavi, ameliyat ve kemoterapi süreçlerini takip edip sonra yorulmamaya, beslenmesine dikkat etmeye çalışarak günlerini geçirmesini tavsiye ederim.
Üzülmemeye üzüldüğünüzü belli etmemeye çalışın, teşhisi konulmuş artık. Bundan sonra ne yapılacağını, zararın neresinden döneceğinizi düşünerek bu hastalığı kabullenmeye çalışın. Rabbim şifa versin tekrardan. 🌿
Gecemavisi-1 size bu süreçte ihtiyaçları var hayatta her şey biz insanlar için biliyorum zor ama güçlü olmanız lazım inşallah geçecek. Olumlu düşünüp bol dua edin bizlerinde dualarında olacak aileniz. İsyan etmemek lazım rabbim inşallah şifasını verecek