Kocitom 2 haftadır durmadan çalışıyor. Pek verimli vakit geçiremiyoruz bu nedenden dolayı. Bu hafta sonu 2 günü boş. Ben de çocuklarla kahvaltı ve günü değerlendirecek bir etkinlik yapmak istiyorum. İstanbul da veya biraz dışında (çok değil😅) önerebileceğiniz yerler var mı? Ata binmeli, 2 hayvan görmeli, oksijen almalı bir yer olsun. 😁 Ata binmek çok da şart değil ama olursa güzel olur. Enter😁
Hafta sonu planı için yardım 🫠
ZRaporu turkcell platinum park bizde gitmedik, forest kemerburgaz macera parkı var bir de hayvan var mı bilmiyorum ama atv, etkinlik alanları mevcut fikir olsun
Hemsireanneg hmm kemerburgaz iyi fikirmiş bize de yakın. Bi araştırayım bakayım teşekkür ederim 🙏🏼 🌸
ZRaporu Gazi kent ormanı var .. guzel büyük bi yer .. göl manzaralı ormanı ayrı ata binme yeri var içinde park var .. ailecek gidilecek biryer var giriş de 10 tl mi ne :)
bitterdelisi24 kız ben oraya bi kere gittim pişmanlık her yerde masa kurup Müslüm baba eşliğinde içenler vardı bana hiç güvenilir bi yer gelmedi bizim piknik yaptığımız yerin az ilerisinde bi kadın çığlığı geliyordu sofrayı nasıl toplayıp topukladık anlamadım😂😂
ZRaporu Kemerburgaz kent ormanı güzel çok büyük mangal da yasak çocuk oyun alanları atlıkarınca vs var macera parkı var at binme vs pazar değil de cumartesi gitmeyi tavsiye ederim pazar aşırı aşırı kalablık yer bulmakta dğeil ama giriş çıkışlarda çok vakit kaybedersiniz. Sancaktepe de Alibabanın çiftliği var instagramda görmüştüm bende gitmedim ama merak ediyorum sadece biraz pahalı diyorlar kahvaltısı vs için kişi başı 200 TL min.2 kişilik servis bir bakarsın istersen
Deleted_1 haha eskıden öyleydi PKK ya ait bi bölgeydi sıkıntılıydı yani ama suan guzel temız aile var hep :) okullar çocukları oraya götürüyor pıknıge dusun
bitterdelisi24 Gazi zaten hep olaylı 🫣
bitterdelisi24 gaziosmanpaşa da mı burası tam olarak
ZRaporu evet gazıosmaapasaya baglı… Gazi mahallesi nette fotolarına bak hani cok guzel biyer teras gibi biyer var çıkıyorsun en tepeye göl manzaralı hani aradığın hersey var :) büyük bi parkı var ıcınde buyuk kayak var bası sonu belli degıl biz cok eglenmıstık orda
ZRaporu bak cektıgım foto varsa atim sana
ZRaporu hayır ya öyle biyer degıl
bitterdelisi24 googledan bakayım canım teşekkür ❤️
ZRaporu rica ederm eskıden kötu biyerdi ama belediye el koymus guzel yani ata bindik mesela bir tur 10 tlydi 😂
ZRaporu Ormanya’ya gittiniz mi? İstemeye istemeye gitmiştim baya guzelmis. Tam cocukla gitmelik. Hobbit evler falan var. At binemiyosun ama hem hayvanat bahçesi var hem de ormanin içinde bazı hayvanlara ozel alanlar yapmışlar yuruyus yaparken goruyosun. Hatta meyve bahcesi bile varmış sanırım insanlar meyve toplamislardi biz girmedik. Onun dışında yeme icme alanlari da gayet yeterli ve temizdi. Fiyatlar uçuk degildi.
Sokaklambasi darıcadaydı değil mi aslında epeydir gitme planım vardı ona dur bakıyım bir de onu düşüneyim 🌸