TombulHatun sosyolog1kadin kızım da bana her türlü meyve sever hayır demez 😀 diyetisyenimi aradm dedim gör gör elalemin diyetisyenş ödül günü serbest bırakıyor bana diyo ki bende sana aşure yeidiricem ödül günü de yaparız meyve yersin 😂
sosyolog1kadin Deleted_1 haha inşallah kilo aşmamıştır eşime derim heps senin yüzünde aldım kilo 😃yemesi çok güzel vermesi zor 🥴
sosyolog1kadin TombulHatun ahahhaa buna şükür kız bak meyve yemene izin verecek 😂😂eee sen hiç kaçmak yapmıyor musun nasıl dayanıyorsun helal olsun 😃
sosyolog1kadin Rouge eline sağlık canım afiyet olsun elin alıştı mı herşeyi bunda yapmak isteyeceksin zamandan tasarruf
Rudemim TombulHatun troit rahatsızlığıniz var mı ben emziriyorum aralıklı oruç yapıyorum ama yinede de veremedim tartı hep aynı çıkıyor ama incelme var gibi kıyafetlerinden anlıyorum
TombulHatun Rudemim hayır yok insülin direncim yüksekti 1 sene ilaç kullandm en son oda normale döndü ondan sonra kilo verebilmeye başladım zaten
sosyolog1kadin Deleted_1 haha benim 1.5 kilom kaldı sadece 55 olmama şimdi eşim diyete girecek 80e düşmek için 6 7 kilo fazla var onda da
sosyolog1kadin Deleted_1 ertelemeyin kız kilo yapışıyor zor gidiyor bundan sonra 1 kilo fazla çıktığımı gördüğüm an hemen frene basacam 😃