Eşimin yakın arkadaşinin eşi 😨
Asafmoms kolay kolay insanlar art niyetli fesat diye düşünmem ama bu cümleleri kurup gerçekten bu tavrı sergilediyse asla görüşmek istemem. Benim takıldığım yer başka. Cocugunuz is yerine gidince işler neden yarım kalıyor ya da dinlenemiyorlarmis merak ettim. Yani cocugunuz ne yapıyor da işlerin yürümesini engelliyor ? Her cocuk annesi babasi ile ise gidiyor da bi sizin cocugunuz mu bunu bu kadar dillendirecek kadar sorun oluyor cok sacma. Ve kadın işlerin yürümediğini nerden biliyor ya da dinlenemediklerini ? Demek ki kocası da bu durumdan rahatsız ki eşi ile konusmus ya da rahatsiz degil esiyle konusmus hanimefendi kendince cikarim yapmis. Ben mi yanlış anladım acaba? Uzak durup, tavrınızı belli etmek en iyisi diye düşünüyorum belli ki kolay anlaşabileceginiz biri degil
Asafmoms Kadının yaptığı hadsizlik ama bu düşünceye onu ne itti? Acaba eşi evde bu şekilde konuşuyor olabilir mi?
Asafmoms çok güzel cevap vermişsin boyleleriyle atlrkadas olunmaz boşver bence. Eşin arkadasiyla arkadaş kaayw devam etsin ama seni zorlamasin🙂🙂
Asafmoms yani arada katlanacaksın mecbur ozaman :)