İyi akşamlar hepinize 💘
Kızlar öncelikle çok sinirliyim şuan yazarken bile deliriyorum, doğru düzgün anlatmaya calişacağim lütfen empati kurun ve siz olsaydınız ne yapardınız merak ediyorum.
Kızlar eşim yakın bir zamanda yakın bir arkadaşıyla bir iş yeri açtı, arkadaşını tanıyorum ama eşiyle tanismamistim daha, planlamistik bugün piknik için biryerlere gidecektik , gittik. Bu arada eşimin başka arkadaşları ve esleride gelmişti toplam 10 kişiydik.
Kadına sıcak davranmaya çalıştım ama o elinden geldiği kadr soğuk ve iticiydi bana sürekli oğlunu işyerine gonderiyormusun diye sordu hayır dedim nedenini sorduğumda ayyy geçen fotolarini gördüm işyerinden paylasmislardi sürekli orda sanırım dedi bende ayda bir kez babası gelip alıyor gitmek istiyor dedim imalı bir şekilde aynı su emoji 😒😒 … O kdr sinirlendim ki belli etmedim neyse dükkanın işleriyle alakalı konular açmaya başladı o ara benim oğlum yanıma geldi babamın yanına yüzmeye gidicem anne diye kadın aynen şöyle dedi oğluma dediki senin yüzünden babamlar doğru düzgün ne çalışabiliyor ne keyif yapabiliyor bak benimki gidiyor mi deyince oğlum ağlamaya başladı bende sizin ne haddinize dedim kadın öyle demek istemedim ve sayre tarzında konuştu erkekler o ara yüzmeden geliyorlardı eşim beni görünce neden ağladığını sordu bende söyledim hepsini kadının eşi kadına sınırlı bir şekilde niye böyle birşey yaptığını felan sordu oda geçiştirdi felan ama sürekli soğuk davrandı oğlu küçük daha onun 2yasina giricek bu ay piknik rezil bir şekilde keyifsizce geçti tam toparlanacagimiz sırada kadın gelip bana kusura bakma kötü birşey demek istemedim ama oğlanı sürekli iş yerine göndermezsen ordakiler daha iyi çalışır mani olmaz işleri çok yoğun oralarda ilgisiz kalmasın seninle evde kalsa daha iyi olur felan dedi bana yine bir öfke sinir geldi bende size mi sorucagim hanımefendi? Haddinizi ve cizginizi aşmayın deyince hayat senin gibilere güzel dedi yemin edrim o kdr sinirlendim ki ne diyeceğini bilemeejm artık , kiskandigi ap açık ortada , bu ay daha doğrusu bu 10 gün sonra doğum günü var gitmek istemiyorum sizde doğru mu yapıyorum benim eşimin yakın arkadaşı diye sevmediğim sıcak enerji almadigim biriyle samimi olmak istemiyorum eşim kadının kimsesi yok bütün aileis başka şehirde arkadaş olun deyip duruyor eşime olanları anlattım oda birşey olmaz kimsesi yok kimsesi yok deyip duruyor yakın arkadaşı demiş evden çıkmıyor arkadaşı yok lütfen beraber birşeyler yapsınlar arkadaş olsunlar demiş niye yalnız arkadaşı olmadigini sizlerde artık tahmin edebiliyorsunuzdur bence.. sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız
Eşimin yakın arkadaşinin eşi 😨
Asafmoms yani yakın olmak zorunda değilsin herkes herkesi sevmek zorunda degıl elektrik almadıysan mesafe koy dıgum günü var dıyorsun asla gitme mesela
@Asafmoms canim eşinin ortağı eşin muhatap olsun sen eşiyle hiç muhatap olma yıldızımız herkesle uyacak diye bsey yok ayrıca sen çok cici davranmissin o haddini aşmış istersen çocuğumu hergun gönderirim onu ilgilendirmez ki egerki kocası sikayetciyse senin kocana söyler bu konunun muhatabı o kadın değil hadsiz şey bosver mesafe koy samimi olma gördüğün yerde merhaba de ama sınırı öyle bi ciz ki anlasın
Asafmoms gitmem aynen ona onun davrandığı gibi davranırım soğuk ve görmemezlikten gelirin nasıl bir üsluptur bu karşısında ki bir çocuk yaptığı çok terbiyesizce hem size hem çocuğunuza
bitterdelisi24 gitmek istemiyorum hiçbir yakinligimda olsun istemiyorum eşimin ortakları oldukları için istesem de istemesemde görüyorum denk geliyoruz ara ara
Elifdurununannesi haklısın canım ama bnmde merak ettiğim o yani işyerindeki herşeye oraya gelmemesine rağmen hakim demekki eşi anlatıyor herseyi
karamellicappuccino ay zaten en çokta ona sinirim bozuldu oğlum ağladı bende çok kötü oldum
Asafmoms valla iyi dayanmışsınız tebrik ediyorum
Aynen