Sevdalugunhicsarmadi haha hiç sorma gerçekten bozuyorum oraya dokunma burayı elleme dikkat et 😂😂
Orgazm olamama
sosyolog1kadin ya canım anladım ama bu tarz takıntılar olduğu sürece ana asla odaklanıp da orgazma ulaşamazsın muhtemelen. Çünkü ciddi anlamda bir şey düşünmeden anı yaşamak gerekiyor. Ben genelde çocuk uyanacak düşüncesiyle başlarsam olamam mesela. Ama umursamazsam defalarca olurum. Bu tarz düşünceler seni engelliyordur. Temiz başladığınız sürece bir problem olmaz ki neden dert ediyorsun dokunmasını mesela
- Düzenlendi
sosyolog1kadin bide iş kocada bitiyor kendi zevkini düşünüp kadını ilişkiye hazirlamazsa nasıl olsun mutlu sona ulaşmak için mutlu başlamak gerek mesela ben eşimle ilişkide sıkılıyorum bı sure sonra adam renk katmiyo çünkü o yapmayınca benimde bişey yapasim gelmiyo ona
Sevdalugunhicsarmadi ya öyle olmaz ki kendi görmüyor mu senin zevk almadığını
rafadanyumurta afedersin orası ıslanınca dokunuyor ya mesela ondan sonra bi yere bana dokunmasını istemiyorum emzirdiğim için sanki temiz değil gibi geliyor bende de böyle bişey oluştu dokunmazsa sıkıntı yok ama dediğin gibi odaklanmazsam olmuyor benim en büyük sorunum odaklanma. Pozisyon değişince de bazen dikkatim dağılıyor
sosyolog1kadin anladım ya valla ne desem bilemedim
rafadanyumurta diyecek bişey yok kendim aşmam lazım 😂
sosyolog1kadin her ilişkiden sonra çarşaflari vs değiştiren birini görmüştüm burada uzun zaman önce, sizinki daha fenaymış. Bu kadar takılırsanız o ana odaklanmaniz çok zor. Bunu neden yaptığınızı düşünün mesela. Aşırı titizlik mi başka bir takıntı mi..? Sorunun kaynağına inmeye çalışın, yapamıyorsaniz bi uzmanla görüşün bence
Miniminibirperi bende her ilişkiden sonra çarşaf değiştirendenim. Birbirimizin özel bölgelerine dokunduktan sonra başka yere dokunmak hijyenik gelmiyor sebebi bu önceden böyle değildim bebeğim olduktan sonra öyle oldum zamanla aşarım belki ama özelikle rahatsız eden eşimin benim yada kendisinin özel bölgesine dokunduktan sonra emzirdiğim için dokunmasını istemiyorum. Ama elleri özel bölgemize değmediyse sıkıntı yok ona bişey demem zaten
sosyolog1kadin başka yerlere yada bebeğinize zaten dokunmayın ama sadece buna odaklanmak sizi yorar. Yoksa bizde bebeğimize dpkunmuyoruz yada emzirmeden önce duş alıp yikaniyoruz 🤷🏻♀️ neyse siz zaman içinde düzeleceğinize inanıyorsanız umarım dilediğiniz gibi olur.
eşiniz penetrasyon yaparken sizde kendinizi klitoral tatmin edebilirsiniz, denediniz mi hiç?
Bu bir süreç aslında. Bir süre insan adapte olmaya çalışıyor. Hatta penis bir süre baskı ve ağrımsı bir his veriyor en başlarda. Zamanla hem eşe tamamen alışma,
yatakta pozisyonlara daha rahat girip kendini psikolojik olarak da özgür bırakınca, akışa uyunca kendiliğinden oluyor. eşinin emeği de göz ardı edilemez.
Benim bir 8 9 ayımı almıştı vajinal orgazm olmam. Ki benim önceden uzun bir sevişme deneyimim olmasına rağmen bir sene almış neredeyse. Ben de başlarda eşim okşasa da klitoral bile olamazdım ama kendi kendimeyken rahatlıkla olabiliyordum. Şimdi ben istiyorum onu yönlendiriyorum, kendimi ona bırakıp yön veriyorum sadece. Hem klitoral hem vajinal olabiliyorum.
eşiniz bakımından şanslısınız, ona takıntı yapmamasını, yetersiz hissetmemesini söyleyin. Bir şekilde olacak diyip akışa zamana bırakıp sevişin, bu orgazm konusunu ille de olacak diye takıntı yapmayın. Siz eşinize bırakıp penetrasyon esnasında kendinizi uyarın. İlk orgazmım o şekilde olmuştu ve şiddetliydi.
Eşinin elini kullanarak masturbasyon yapmayı dene, sana nasıl dokunacağını anlamasını sağlar. Ben çok faydasını görmüştüm
aykirikadin Merhaba. Penetrasyon esnasında klitorisi uyarınca normal klitoral orgazmdan bir tık şiddetli oluyor bu mudur vajinal orgazm yani? Ben bunu da klitoral zannediyordum.
rafadanyumurta biz çok nadir konuşuruz yani o hiç konuşmaz ben konuşunca konusur
konuşmayla oluyorsa konuşurum ben 😄
- Düzenlendi
Miniminibirperi bende dokunmuyorum asla duş almadan ama ne biliyim böyle bir düşünce sardı kafamı oğlum doğmadan önce asla böyle bir takıntım yoktu sanki yıkanınca da temzil olmayacak gibime geliyor. Öyle temzilik titizlik hastası değilim normalde ama bebeğime enfeksiyon falan kapar diye korkuyorum emdiği için
Glcan_trr Sadece konuşmak için değil ama yoğun zevk almada önemli bir etken. Tabi karşılıklı olarak birbirinizin zevk almasına özen göstermelisiniz.
rafadanyumurta mesela yeni evlendiğimizde oral oluyordu ve ben orgazm oluyordum maalesef şimdi yapmıyoruz ne o ne ben o yapmadığı için bende yapmıyorum ve çekiniyorum yap diyemiyorum ve ben çok dikkat ederim temizliğine her gece duş almadan girmem yatağa neden yanaşmıyor anlamıyorum
Glcan_trr Açık açık konuşmayı denediniz mi eşinizle
sosyolog1kadin yetmiyor anam yetmiyor sen nasıl oluyorsun elle klitoral mı veya sürtünerek mi ya kusura bakma böyle açıkça yazıyorum kadın kadınayız şurda😂😂
Miniminibirperi off o biz işte yaa pikeler çarşaflar kılıflar komple değiştittiriyor eşim ben mi pisim o mu fazla titiz temiz bilmiyorum istisnasız her ilişkide değişiyor 🤦🏻♀️
rafadanyumurta işte sorunda orda herşeyi konuşurum ama bunu konuşamıyorum nasıl başlıyacağımı ne diyeceğimi Bılmıyorum çekiniyorum sanırm