Sevdalugunhicsarmadi yani g noktasını bulup baskı yapmaya çalıştık yok olmadı. Klitoriste de yeterince olmuyor tatmin etmiyor asla ilkte olmuyor diye 2. Yapıyoruz daha uzun sürdüğü için

Glcan_trr hayır gitmedim ama benim dikkatim çabuk dağılıyor bence ondan yani kendimi vermeye çalışıyorum eşim bişey diyince yada pozisyon değişince dikkatim dağılıyor

sosyolog1kadin Acaba ilişkide konuşmadığınız için olabilir mi? Şahsen hiç konuşmadan birliktelik yaşasam sanırım ben de olamazdım ki ilk 1.5 yıl hiç olmadım onca uğrasa rağmen. Ama ne zaman renk geldi ilişkimize o zaman sorun otomatik çözüldü.

Bende olmuyorum yapmadığı kalmıyor vajinal ne klitoral farklı mı bilmiyorum ama kendim yapınca klitoristen oluyorum ama eşimle 1 kere oldu sadece 3 yılda onu da ondan öğrendim ama sonra olmadı eşimde çok istiyor

rafadanyumurta aslında eşim konuşur renkte katarız öyle hep aynı olmaz bende konuşurum ama sınırlıdır argo kullnmam sadece. Onun dışında benim biraz takıntım var eliyle özel bölgesine dokunduktan sonra göğsümü ellemesini istemem etrafa dokunsun istemem bunu yapınca söylerim dokunma dikkat et diye

sosyolog1kadin ya canım anladım ama bu tarz takıntılar olduğu sürece ana asla odaklanıp da orgazma ulaşamazsın muhtemelen. Çünkü ciddi anlamda bir şey düşünmeden anı yaşamak gerekiyor. Ben genelde çocuk uyanacak düşüncesiyle başlarsam olamam mesela. Ama umursamazsam defalarca olurum. Bu tarz düşünceler seni engelliyordur. Temiz başladığınız sürece bir problem olmaz ki neden dert ediyorsun dokunmasını mesela

sosyolog1kadin bide iş kocada bitiyor kendi zevkini düşünüp kadını ilişkiye hazirlamazsa nasıl olsun mutlu sona ulaşmak için mutlu başlamak gerek mesela ben eşimle ilişkide sıkılıyorum bı sure sonra adam renk katmiyo çünkü o yapmayınca benimde bişey yapasim gelmiyo ona

rafadanyumurta afedersin orası ıslanınca dokunuyor ya mesela ondan sonra bi yere bana dokunmasını istemiyorum emzirdiğim için sanki temiz değil gibi geliyor bende de böyle bişey oluştu dokunmazsa sıkıntı yok ama dediğin gibi odaklanmazsam olmuyor benim en büyük sorunum odaklanma. Pozisyon değişince de bazen dikkatim dağılıyor

sosyolog1kadin her ilişkiden sonra çarşaflari vs değiştiren birini görmüştüm burada uzun zaman önce, sizinki daha fenaymış. Bu kadar takılırsanız o ana odaklanmaniz çok zor. Bunu neden yaptığınızı düşünün mesela. Aşırı titizlik mi başka bir takıntı mi..? Sorunun kaynağına inmeye çalışın, yapamıyorsaniz bi uzmanla görüşün bence

Miniminibirperi bende her ilişkiden sonra çarşaf değiştirendenim. Birbirimizin özel bölgelerine dokunduktan sonra başka yere dokunmak hijyenik gelmiyor sebebi bu önceden böyle değildim bebeğim olduktan sonra öyle oldum zamanla aşarım belki ama özelikle rahatsız eden eşimin benim yada kendisinin özel bölgesine dokunduktan sonra emzirdiğim için dokunmasını istemiyorum. Ama elleri özel bölgemize değmediyse sıkıntı yok ona bişey demem zaten

sosyolog1kadin başka yerlere yada bebeğinize zaten dokunmayın ama sadece buna odaklanmak sizi yorar. Yoksa bizde bebeğimize dpkunmuyoruz yada emzirmeden önce duş alıp yikaniyoruz 🤷🏻‍♀️ neyse siz zaman içinde düzeleceğinize inanıyorsanız umarım dilediğiniz gibi olur.