Ask_hosmus zarifhanim günlük pedi bıraktım, günde 4 defa falan değiştiriyorum iç çamaşırımı, wc sonrası peçeteyle kurutuyorum sadece, ama ütü yapmıyorum iç çamaşırlarıma yapmaya başlayayım o zaman, teşekkür ederim bilgi için😘
Eskobar Ask_hosmus olabilir bende kaşıntısı geçti biraz fitili değiştirince ama böyle pütür pütürlük varya o hiç gitmedi
Ask_hosmus Eskobar yaa akıntı azaldı gibi oluyor peçeteyle Bi siliyorum geliyor koku yok akıntıyla kaşıntı var acayip sinir olmaya başladım pazartesi muane günüm doktora söylicem krem yazsın kremler kaşıntı ya iyi gelmişti
Popy_ Ask_hosmus çok geçmiş olsun canım benim sabret son zamanların büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu oldun 🤦🏻♀️ sirkeyi seyreltip taharetlen travazol krem i dene bide tabi önce doktoruna sor bunu
Ask_hosmus Popy_ onu kullandım iyi gelmişti, ama tekrarlıyor şuan kadınlıktan yoruldum desem ayıp mı olur ki😂😂teşekkür ederim 🌸
Popy_ Ask_hosmus kolay değil ki ya Allah yardımcın olsun 😔 bende hamileliğimin son 5 ayı bu enfeksiyonla uğraştım o kadar antibiyotik kullandım geçmedi ama doğumdan sonra geçti şükür az daha dayan ❤️ bol bol su iç nemli kalmamasına dikkat et
Ask_hosmus Popy_ içiyorum su mecburum çok sıcak Bi şehirde yaşıyorum iki adım atsam dilim dışarı çıkıyor, dayanıcaz mecbur 2 hafta kaldı inşallah sağ salim, sağlıklı doğsun da