Deleted_1 Ask_hosmus sakın kullanma bende o hatayı yaptım doktor çok kızdı hatta şöyle dedi sirke rahatlatır gibi gözükür ama orada çatlaklar meydana gelir ve mantar o çatlaklara yerleşir daha hızlı yayılır dedi
Haleluya Ask_hosmus ben bir zararinin olcagni düsünmüyorum bebege ama netten falan bi arastir sen yinede :)
Ask_hosmus Eskobar 6 günlük fitili kullanıyorum şuan sabah kalkınca söküyo akıntıyı, ama kaşıntı devam ediyor ay çok sinir bozucu parçalayıp atıcam şeyimi😂
Eskobar Ask_hosmus ya of ben böylebi post açmıştım millet beni erkek sanmıştım vajinayada pipi demiştim gudurdunmu dediler bana😂😂
fatimaaaa @Eskobar niye böyle bir kullanıcı adı tercih ettin garip biraz. Kaşıntının sebebi uyuz da olabilir ama o zaman sadece vajina bölgesinde olmazdı mantar sanırım. Doktor ne dedi tam olarak?
Eskobar fatimaaaa escobarı seviyorum anlamsız bi ilgi var o an bu aklımdaydı. Birazcık enfeksiyon var dedi ben alışkınım artık sürekli tekrarladığı için kız uyuzun vajinadada kaşıntı yaptığını ilk senden duyuyorum şuan bende kaşıntı yok çok enfeksiyon olursa oluyor
Eskobar Ask_hosmus bide gebeliğin başında progestan kullandım oda kaşıntı yapan cinstenmiş o zamanlar çok çile çekmiştim sonunda fitili değiştirdim bana bide hiçbişey kullanma dedi daha başlarında
zarifhanim Ask_hosmus Günlük ped kullanıyorsan onu bırakıp sıkı olmayan geniş ve ütülenmiş pamuklu iç çamaşır kullanmalısın. İstersen günde iki üç defa değiştir ve ütüleyip giy ama deterjan kalıntısı yada vajinanın doğal florasını bozacak bir kimyasal kokusu ile hastalık sürecini uzatmamış olursun. Sabunla falan yıkıyorsan o da zararlı. Birde lavabo sonrası genital bölgeyi ıslak tutmamaya özen göster. Hatta her wc sonrası kurutma makinesiyle bile kurutabilirsin bunu doktor söylemişti. Fitil zaten kullanıyormuşsun. Daha önce verdiği kremi hamileyken kullandıysan eczaneden tekrar alabilirsin. Ben kokulu günlük pedden dolayı mantar problemi yaşamıştım. Bunları yaparak iki günde düzeldim ama düzelsem de 14 gün aldığım kremi kullanmaya devam ettim. Yıllardır dikkat ediyorum hiç tekrar etmedi. Özellikle günlük ütülenmiş çamaşırın çok faydasını gördüm. Geçmiş olsun 🌿
Ask_hosmus zarifhanim günlük pedi bıraktım, günde 4 defa falan değiştiriyorum iç çamaşırımı, wc sonrası peçeteyle kurutuyorum sadece, ama ütü yapmıyorum iç çamaşırlarıma yapmaya başlayayım o zaman, teşekkür ederim bilgi için😘
Eskobar Ask_hosmus olabilir bende kaşıntısı geçti biraz fitili değiştirince ama böyle pütür pütürlük varya o hiç gitmedi
Ask_hosmus Eskobar yaa akıntı azaldı gibi oluyor peçeteyle Bi siliyorum geliyor koku yok akıntıyla kaşıntı var acayip sinir olmaya başladım pazartesi muane günüm doktora söylicem krem yazsın kremler kaşıntı ya iyi gelmişti
Popy_ Ask_hosmus çok geçmiş olsun canım benim sabret son zamanların büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu oldun 🤦🏻♀️ sirkeyi seyreltip taharetlen travazol krem i dene bide tabi önce doktoruna sor bunu
Ask_hosmus Popy_ onu kullandım iyi gelmişti, ama tekrarlıyor şuan kadınlıktan yoruldum desem ayıp mı olur ki😂😂teşekkür ederim 🌸