Instagramdan takip ediyorum kadınların eşlerindeki değişimler çok şaşırtıyor. Aranızda okuyan var mı gerçekten işe yarıyor mu?
Esra Ezmeci kitaplarını okuyan?
nobodyy @Cicekliperde kız neredesin 😂😂😂😂
Mujahide_esved şurada biraz birşeyler söyle de inanalım 😂🥰
Ben kisisel gelisim kitabi diyerek kitaplari almistim. O yonden begendim ama instagramdakiler abarti geliyor bana hicbir kitap mucizeler yaratmaz. Kendi dusuncelerini degistire bilirsen tabiki insan iliskerinde duzelme oluyor
Mujahide_esved gene mi ezmeci dur hemen anlatacağım.
nobodyy sonra detaylı anlatırım ama şimdi özet geçeyim. Geçen gün tuzlu su yaptım. Biraz çapa falan. Ama çapayı çapa yapmış zilli her halinden belli oyun havasıyla yaparsan daha etkili oluyor. Benden söylemesi. Neyse. Duştan çıktım. Eşim kapımda beni bekliyor ellerinde güller. Her yer mum ışığı. Dedim ne oluyor. Sana bir sürprizim var dedi. Ay bir baktım kafam kadar pırlanta. Sonra su yolu bileklik . Aklımı kaybettim sevinçten. Sonra aşkım bir sürprizim daha var dedi elimden tuttu sitenin bahçesine indik. Bir araba arabanın içi güllerle dolu. Arabayı da sana aldım dedi. Daha var yani bunlarla bitmiyor da misafirliğe gideceğim ayrıntılara inemiyorum. Görüyor musun adam birden zengin oldu bana da bir sürü şey aldı. Ayy tuzlu su olmasa napardım bilmiyorum. Siz de yapın değişimi görün
Cicekliperde şaka mı gerçek mi buuuuu😅
Wom35 ay tabiki gerçek daha öncede yazmıştım onu da oku😂😂
Cicekliperde hahahah 😂😂
Cicekliperde inanamıyorum benimde bu günden sonra başlamam lazım muazzam 😂🥰
Mujahide_esved hemen yap bir dakika bile bekleme
Cicekliperde şuan ciddi misin diye düşünüyorum😁 Tuzlu suyu bende denedim ama ya yanlış yaptım yada benim koca öküz bi değişim olmadı. 1 litre suya normal tuzdan 2 kasık koydum sağdan sola döktüm. Acaba kaya tuzumuydu. Eğer doğru yapmışsın cidden benim koca 🐂 😂
Limonlupopkek hikayesinde altınlar kolyeler yüzükler görünce hemen kitap alıyım diye düşündüm 😂😂😂
nobodyy iki kaşık koy daha etkili olsun her gün yap
Cicekliperde 2. Çar dilan polat😀
Nslhnftr o kim ya. Ortada bir Çar varsa o da benim. Hem de her zaman her yerde birinci😂
saçma saçma iş yapmayın tuzla değişim falan olur mu bir de kocasına öküz falan demiş sanki öğrendiği bilgi doğru gibi. Ben de firmada çalıştım sağlıkla ilgili bir alanda bitkisel ürünler satıyorduk fake hesaplardan sahte yorumlar yapıyorduk önceden soruları falan da hazırlıyorduk bazen canlı yayınlarda normal izleyici gibi soruyorduk, özellikle bilimsellikten uzak olan bu tür şeylerde yorumlara olumlu görüşlere direkt inanmayın. Dişil enerji ne demek biri bana bunu açıklayabilir mi?