• Muhabbet
  • Esra Ezmeci kitaplarını okuyan?

nobodyy ben kitaplari alali 2 yil oldu oyle instagramindakilerin methini happy kids te gormustum. Oyleleri abarti bnce ya

nobodyy kitaplar güzel dört kitabı var elimde satın almayı düşünürseniz satayım size 😊

Yaaa Allah aşkına bi kendinize gelin tuzdan medet ummayın namaz kılıp allahtan isteyin ne isteyecekseniz eşiniz çok zengin olsa hadi pırlanta ev araba alsın hadi tamam keramet tuzda diyelim ama adam anca evi geçindiriyorsa nasıl alsın bunları akıl var mantık var tuz evrene mesaj gönderip eşinizi zengin yapmıyor🫤

Deleted_1 heh anlamadığım nokta da bu kocam araba aldı pırlanta aldı altın aldı tuzlu su dökünce para mı yağıyor öyleyse evi kırklayayım tuzlu suyla ben 😀 Tuz da keramet olsa kitaplar bu denli işe yarıyor olsa şuan arkadaşım boşanıyor olmazdı sanırım kitaplarını almıştı tuzlu suları sürekli yapıyordu sonuç malesef hüsran adam çok ilgiliydi hatta makara yapıyorduk tuzlusu ne mübarekmiş filan diye meğer aldatıyormuş

TombulHatun Çankırı’nın tuz mağaralarından özel çıkartılmış bir tuz. Esra’ya sor hemen link versin 😂 bornoz da turuncu olsun