sosyolog1kadin Hayall ya ciddi msin peşin yer sıkıntı nerden getireceğiz o parayı mersin ve Adanada da bu sorun var
Hayall sosyolog1kadin o paraları istedikleri evlerin içide mükemmel değil bide gecen Bi ev sahibi 4500 dedi dönüp elektrik su dogalgaz da dahil mi diye sorası geliyor insanın o parayı verince ne yiyip içecek insanlar düşünmüyorlar.
Mujahide_esved sosyolog1kadin şuanda üniversite okuyorum çocuk gelişimi öyle evden olan şeylere pek güvenemedim aslında
Mujahide_esved Hayall bizim gibi asgari ücret alan kişiler nasıl yapıyor ya böyle 4bin isteyenler falan vicdan kalmamış kimse de
sosyolog1kadin Hayall acımıyorlar ya heleki polis asker olduğunu duyunca sanki göre 50 bin alıyoruz sanır bide nasıl yetmiyor diyorlar nasıl yetsin 3 4 bin kira parası veirsen ee bide güvenli yer şart oturmak için
TombulHatun Mujahide_esved İstanbulda 1500e oturuyorum evim ne küçük ne büyük orta halli kullanışlı 20 yıllık bina 5 yılımız dolacak bakalım ocak ayında ne zam isteyecek ev sahibi
Hayall Mujahide_esved aynen öyle tek kira değil ki elektrik su dogalgaz aidat bunları unutuyorlar bunlarıda dahil olsa içine bari
TombulHatun Mujahide_esved ya eski kiracı olduğumuz için uygun ev sahibi pek memnun olmasa da şuan piyasaya göre vaktinden önce artış yapamam bu sene 5 yıl dolduğu için %25 kanunu da vurmuyor bize bakalım kaç isteyecek 2,5a razıyız yani
Cicekliperde sosyolog1kadin bir de öğretmen olduğunu duyunca. 2019 da 1+1 e 950 vermiştim . Mutfağı bile yoktu . Yani vardı da tek kişilik😂
Nefedukaa sosyolog1kadin evet benim arkadaşımda evden çalışıyordu çağrı merkezi ama şuan alım yok dedi hangi firma olduğunu bilmiyorum ona Nasıl başvurabiliriz
TombulHatun Mujahide_esved tek kişi çalışıyorsa gerçekten zor allah hepimize bir ev nasip etsin inşallah oda çok zor bu devir de de allah büyük
sosyolog1kadin Hayall eee maaşımızı yiyecekler çünkü 🙄zoruma gidiyor ya 3te 1i kiraya gidiyor batıda. Batıda yine uygun gerçi burada çoştu küçük ilçede 1000 le 2000 arası yapmışlar
Kirmizilamba Cicekliperde site 3000 mi bedava valla ankarada 3000 e ev yok muhiti berbat oşan yerde. ben de ev bakıyorum ve sıyırmak üzereyim. Siteler 6000 denbaşlıypr aidat1500
sosyolog1kadin Cicekliperde yazık günah ya siz biz bu insaların geleceğine katkı sağlamak için uğraşıyoruz onlarda kazıklama derdin de maaş var nede olsa. Gerçi bizim ülke daha zam geleceğini duyduğu an hemen çoşuyor elindeki ürün bitmeden zam yapıyor
Kirmizilamba Cicekliperde ben anlarada bi ev baktım vallahi banyosunda köpek küveti vardı ben de dedmki aaa hayvanınız m var başka bir banyosunda daha var diye düşündüm kadın, yooo kiracı gelecek diye bunu taktik dedi 😵💫
Bsrkaya Mujahide_esved yaa biz şuanlık ev konusunda şanslı görünüyoruz çünkü ev yeni yapılardan ve sıfır ultra lüx evlerden ve fiyatı çok uygun 3+1 amaa biz de seneye başka yere taşınacağız bakalim yine evden yana şanslı olabilcek miyim 🤔😊