Kirmizilamba Cicekliperde site 3000 mi bedava valla ankarada 3000 e ev yok muhiti berbat oşan yerde. ben de ev bakıyorum ve sıyırmak üzereyim. Siteler 6000 denbaşlıypr aidat1500
bitterdelisi24 Kirmizilamba Ankara ve İstanbul aldı basını gidiyo bende sitede oturuyorum suan 6 bin verıyorum işine gelmezse cık dıyo adam
Kirmizilamba Cicekliperde ben anlarada bi ev baktım vallahi banyosunda köpek küveti vardı ben de dedmki aaa hayvanınız m var başka bir banyosunda daha var diye düşündüm kadın, yooo kiracı gelecek diye bunu taktik dedi 😵💫
TombulHatun Kirmizilamba Allahtan da korkmuyorlar be , allahım başımızı sokacağımız bir ev nasip etsin de böylelerinin eline düşürmesin kimseyi
lkmelms Mujahide_esved ç.kale merkezdeyim. Hatta direkt çarşı icindeyim. Şuan 1350 2+1 dubleks. Eğer çıkarsak burası en az 4000 eder. Burada ufacık 1+1ler 2500tan başlıyor. Epeski 2+1lerde 3500 en aşağı.
Mujahide_esved lkmelms dubleks bile o fiyata çok iyiye oturuyorsun şuan valla aynen ya burada ben şuan iyi oturuyorum ama eski diğer eski binalara baktım 3binden başlıyor hepsi
bitterdelisi24 Annesivekizi okul öncesi öğretmeniyim ama suan çalışmıyorum sadece eşim calısıyo. Bizede yeni zam yaptılar ama gerçekten ödemek mümkün degıl bilmıyorum napıcaz
Kirmizilamba bitterdelisi24 evet ya siteye 6 bine okeyim ben anlarada ev bulamıyorum ama berbat gercekten temiz evlerde oturanlar çıkmıyor kirasını yükseltip devam ediyormuş napcam bilmiyorum
Mujahide_esved Deleted_1 hiç sorma o odanın önünden bile geçmiyorum allahtan arka taraf çıkmayı düşünüyoruz ama bakalım işte
Deleted_1 Mujahide_esved valla helal olsun sabırlısın bende çok sabırlıyım ama dediğim gibi rutubet hassas noktam Bencede çıkın sağlığınız daha önemli 🌺
Solitude Kiraları görünce ben ne yaşıyorum dedim 😱 bedavaya oturuyomuş herkes. Ankara sitede 3 bine oturuyorduk, ev sahibimiz evi satmaya karar verdi biz de ev bakıyoruz. Oturulabilir evler 8 binden başlıyo. Ne yapıcaz bilmiyorum
TombulHatun Solitude Bu konuyu araştırın evi satıyorum diye sizi evden çıkartamaz ancak satış gerçekleşir yeni evin sahibi çıkartabilir sizi
Solitude TombulHatun Tabi ki çıkartamaz. Hemen çıkın demiyo zaten de nasıl olsa satılacak bari daha da artmadan çıkalım gibi bir düşüncemiz oluştu. Sonuçta gelecek kişi aynı kiradan devam ettirip oturun demeyecek.
Mujahide_esved Deleted_1 kapısını açmadığım için bize etki etmiyor ama tabi 11 aylık evliyim herkes ister hemen evi yeni olsun ama masalım mecbur sonuçta evlenirken kimseye bel bağlamak zorunda değiliz hayırlısı inşallah biraz birikim yapıp başka bir eve çıkacağız çünkü eşimde asgari ücretle çalışıyor ona sıkıntı çıkarmak istemiyorum 🥰