Mujahide_esved lkmelms dubleks bile o fiyata çok iyiye oturuyorsun şuan valla aynen ya burada ben şuan iyi oturuyorum ama eski diğer eski binalara baktım 3binden başlıyor hepsi
Solitude Kiraları görünce ben ne yaşıyorum dedim 😱 bedavaya oturuyomuş herkes. Ankara sitede 3 bine oturuyorduk, ev sahibimiz evi satmaya karar verdi biz de ev bakıyoruz. Oturulabilir evler 8 binden başlıyo. Ne yapıcaz bilmiyorum
TombulHatun Solitude Bu konuyu araştırın evi satıyorum diye sizi evden çıkartamaz ancak satış gerçekleşir yeni evin sahibi çıkartabilir sizi
Solitude TombulHatun Tabi ki çıkartamaz. Hemen çıkın demiyo zaten de nasıl olsa satılacak bari daha da artmadan çıkalım gibi bir düşüncemiz oluştu. Sonuçta gelecek kişi aynı kiradan devam ettirip oturun demeyecek.
Deleted_1 Mujahide_esved valla helal olsun sabırlısın bende çok sabırlıyım ama dediğim gibi rutubet hassas noktam Bencede çıkın sağlığınız daha önemli 🌺
Mujahide_esved Deleted_1 kapısını açmadığım için bize etki etmiyor ama tabi 11 aylık evliyim herkes ister hemen evi yeni olsun ama masalım mecbur sonuçta evlenirken kimseye bel bağlamak zorunda değiliz hayırlısı inşallah biraz birikim yapıp başka bir eve çıkacağız çünkü eşimde asgari ücretle çalışıyor ona sıkıntı çıkarmak istemiyorum 🥰
Betybety Mujahide_esved istanbulda 75m2 evde oturuyoruz 1.250 liraydi 2250 tam 1000 lira zam yapti ev sahibi. Bizim kendi evimizde var kredisini ödediğimiz. Eşimle dedik ki ev sahibi bize kac yaparsa bize ayni zammi yapacagiz diye. Ama kiracimiz asgari ucretle calisan birisi önümüzdeki ay kiraya zam yapilcak ondan cok biz düşünüyoruz nasil yapcaz zam diye. Yapmasak biz sıkışıyoruz Eşim tek çalışıyor. Allah yardimcimiz olsun valla oyle emlakcilara bakiyoruz da 4000 den asagi ev yok bu civarlarda
Yusra Betybety Ay bende bunu anlamıyorum ya şaka gibisiniz kusura bakmayın da sizin ev sahibi okadar zam yaptı diye sizde okadar yapmak zorundamisiniz acaba üst kattaki kiracıya da aynı durumu demiş ev sahibi neden ? Yüzde 25 üstünü geçemezsiniz. Hak hukuk tefe tufe var bu işin içinde vicdan versin biraz bu butuuunnnnnnnnn ev sahiplerine Biran önce evim olsun istiyorum yeter ya
Yusra Mujahide_esved Ay nekadr uygun istanbulda 40 yıllık binalarda 5 bin 6 bin diyorlar şerefsizler vicdansızlar bir sallansa deprem olsa geberdik. Olabildiğince köşeye atın derim 650 bedava resmen şaka gibi Biz istanbulda yaşıyoruz 1.250den 1800 oldu ev sahibimiz allah razı olsun anne baba deriz onlara
Betybety Yusra yani asıl siz neye istinaden beni yargilayabiliyorsunuz ki? Ben kendi planimi söyledim benimde kendime gore giderlerim var belli bir gelirim var. Bana kalsa hic zam yapmam ama bana yapiliyorsa ve malesef ki bu duzen boyle gidiyorsa benimde yapma gibi bi durumum olabilir yani. Ins Allah herkese ev nasip etsin. Nelerden kısıp aldik evimizi yeni gelin olmama ragmen altinlarimi satip aldim ben evimi millet gibi kolumda dursun hava atayim demedim. Ki esim sulalenin tek oglu bitanecik gelinim yani. Yanlis cümleler kurmussunuz ben yanlis bisey demedim kusura bakmayın da.
Betybety Yusra bende ev sahibime dedim 20 oranla kira arttırabilirsiniz diye adamin dedigi cümle şu; kim takar devletin dedigini siz çıkın evden 3.000 lirara veririm zaten evi kiraya….
Seksi_hatun Mujahide_esved İzmir de oturuyorum sahil kenarina yakın. 3+1 bahçeli balkonlu 650 veriyorum
Kuzulkurt Seksi_hatun İzmir’in neresinde? 650 TL ye ev mi kalmış İzmir’de birde sahil kenarına yakın 😲
Mirinda Mujahide_esved istanbulda oturuyorum. Havuzlu site içinde 2+1 4.000 tl ve 800 tl aidat. Fiyatları görünce şoka girdim taşınsak mı ne yapsak ya🥲
TombulHatun Mirinda Havuzlu sitede 4000 TL uygun oturuyorsun şuan da çıksan aynı parayı 1+1 daireye ödersin istanbul da eski kiracılar şuan piyasaya göre uygun kaldı ama kira artış zamanı bakacağız ne olacak