Feride1234 Birmutlulukkutusu biz nerdeyse her ilişkide oral yaparız böyle bir zevk yok bak sana yapsın nasıl uçuyorsun 😋
eserekli_kiz1 guzelanne evet ilk ben yapyrm deli oluyor sonra banada yaparmsb diyorm yok yapamam diyor soruyrm hani neden tiksiniyomsn bir koku mu var diye hayir diyo ztn evlngmzden beri 2 3 kere anca yapti
_perilice_ Birmutlulukkutusu ilişkiden önce bi duş alın ikinizde ooff en seck aldığım pozisyon şahsen sabah kadar durmadan yapsa sabaha kadar orgazm olurum yani o derece
Melike-Alya Ben yapıyorum eşime oda bana yapıyo ne ben ondan tiksinirim nede o benden arada farklılık güzel oluyor🙈
eserekli_kiz1 qwertygirl01 bosaltmana gerek yok birleşme oncesi cok iyi oluyor erkekler deli oluyor ztn dayanamiyolar hemen hoppp kucaga çekiyorlar
Sjsjsjsjsjsjsjsj m_elt afedersiniz yanlış anlamayın yeni evliyim pek bilmiyorum böyle şeyleri elle derken o nasıl oluyor
Hannur Bende başlamıştım hamile kaldım ama tuzlu tuzlu oluyo midem almıyordu yapmadım 2-3 kere yapmıştım hamilelikten önce 🤭🤫
deleted_14044 Birmutlulukkutusu ben hamile kalmadan önce yapıyodum cildiriyodu ama artık midem bulaniyoe
bosverneyapcan Birmutlulukkutusu efsane bişey 🙈 ben sadece öyle orgazm olabiliyorum ama eşime sürekli yap diyemem o bazen kendi istediğinde yapar o zmn da uçuyoruz zaten 😅🤣😅😅
Selamben zeynep266 dogumdan sonra genislik oldugu icin o bizimde oluyo ben gulup geciyorum esimde guluyo napalim yani caresi ameliyat 🤣🤣