Cupcake 2 3 takip ettiğim arada var böyle 2 tanesi hemşire biri öğretmen özel okulda çoğunluk çalışmıyor çünkü kendini bunun üzerinde geliştirip para kazanıyor

Eskobar bacım yurtdışında da bu işi yapan çok kişi var

Cupcake sayfa adı vermek yasakmış canım ben unutmuşum bir anda

Cupcake Ümrantonun eşi var, işini bırakmadı. Zaten Ümran anlattı, sosyal medya ne olacağımız belli olmaz, Yökan işini bırakmadı diye.

Cupcake Internet üzerinden fenomen olan zaten calısmaz. calışsa zaten fenomen olamaz🤷‍♀️Neden dersen surekli içerik uretmesi gerekiyor o kişilerin.Bunada uzunca düşünmeye uzunca emek verip videolar cekip montoj yapması vs vs çok emek ve vakit isteyen işler bunlar öyle göründüğü gibi olmaz.Benim youtubeden abonesi olduğum bir aile var birde tiktokum olduğunda bildiğim çok karı koca var çalışıyoruz diyor ama ben inanmıyorum çalışsalar her saat yeni içerik üretip çekebilirlermi?

Eskobar tatlım senin belli bir kitlen olsun önce sonra çocuklar gelecek zaten onların yüzünü göstermeden bişeyler yaparsın yok oyunuydu yok ek gıdasıydı üç beş reklam firmalarla sonra yürür gidersin Türkçe olarak

Eskobar sen hemen başla aldığın ürünlere çekim yapmaya şöyle cool pamuk gibi de bebiş kokulu bir hesap tamamdır şahsen ben öyle yapmıştım 🤩