Linçleyecekler gelmesin ne kadar doğru bişi bilmiyorum ama..
Eşimle boşanıyoruz ve %100 o kusurlu. Bir hafta önce biriyle tanıştım ve galiba hoşlanmaya baslAdim. Bir buçuk yaşında kızım var ve kızımda çok seviyor. Oda daha önce evlilik yapmış boşanmış ama çocuğu yok. Aklım çok karışık ama bir yanım huzur onda git diyor 😕😕😕

Kendihalindebiri boşanma bitmeden kimseyle görüşmem gerekiyor mahkemede kullanabilir bunu ve henüz boşanmadığınız için bir nevi aldatma sayılıyor her ne kadar kafanızda bitirseniz de

Kendihalindebiri henüz çok çok erken, biraz kafanı dinle daha boşanma aşamasındasın bekarlığın tadını çıkar biraz

Kendihalindebiri Şuan bosluktasin ve belliki ilgiye sevgiye açlığın var o adamda seninle biraz ilgilenince hemen yelkenleri suya indirmişsin.Ama bence yapma.Her erkek aynı hemen hemene.Hemen kanma biraz sütten ağzı yanmış olman lazım şuan bune acele.Bosan kafanı dinle bikaç yil gez toz özgurluğunu yaşa elbet hayırlı bi kısmet çıkacaktır karşına acele etme canım

Kendihalindebiri birinden kurtulmadan nasıl baska birine cesaret edebiliyorsunuz anlamıyorum bende boşanma aşamasındayım ama bi an önce olsun bitsin kurtulayım hayatıma da bi daha erkek girmesin diyorum hicbi erkeğin yüzüne bakamıyorum instadan ekliyolar kabul etmiyorum 🤦🏻‍♀️

Kendihalindebiri Boşanma sürecindesin ve 1 haftadır tanıdığın birine mi güvendin? Duygusal olarak boşluktasın. Hem mantıken hem duygusal anlamda hiç hazır olmadığın bir dönemdesin aslında. Kendini geri çekip duygularına hakim olmalısın. Yeterli zaman geçtikten sonra tekrar denemelisin.

@Kendihalindebiri ben senin gibi kadınları aslında anlıyorum sevgiye aç kalmis bir evlilik yürütürken boşanma olunca yada o yola girince ister istemez sevilmek nasıl bir duygudur dye o duyguyu tatmak istiyorsunuz buraya kadar birsey yok ama eğer ki anneysek kalbimizi bir kenara bırakıp mantığımızla düşünmek zorundayız öncelikle henüz 1 haftalık tanıyorsun bu kadar çabuk güvenme hisler çok normal çünkü evlilik henüz başında bitmiş ama evlilik tamamen yasal olarak bitmeden bir etkileşime geçmen seni dışarıdan kötü gösterir yasal olarak bitse bile en azından 1 sene cocugunla düzen kur piskolojini toparla aslında senin isteğin sadece sevgi bir sevgili değil önce bunu idrak et inanki bundan sonrası senin için daha güzel olacak

Kendihalindebiri her şey iyi güzel de kendin bile sadece bir haftadır tanıdığın birisi ile bebeğini tanıştırmak nedir aklım almıyor üstelik en yakınımıza bile güvenemezken bazılarının bu rahatlığını anlayabilmiş değilim!

Kendihalindebiri ben biriyle tanışmana takılmadım ama daha 1 hafta önce tanıdığın bir adam kızını nasıl sever?? Ortalık çok kötü kimse benim kızımı sevemez özellikle bir haftadır tanıdığım adam. Yanına bırakamam dokunmasına izin veremem. Aşkınızı çocuğunuzdan uzak tutun derim

Kendihalindebiri 1 hafta önce tanıdığınla nasıl hoşlanıyorsun kızın nasıl çok seviyor bir haftalık birini yada o nasıl çok seviyor kızını