Seks
eserekli_kiz1 gündüz evet 10ar dk uyuyo bizimki gündüz uykusu uzun değil
eserekli_kiz1 yapılmıyor değil ama tabiki zorluğu oluyor normal zamanda gibi yapılmıyor
Eskobar hamileyken düşük tehlikesi yoksa yapılmasında sorun yok ki. Biz 39+6 da yaptık 40+0 da doğurdum😅 doğuma faydası bile var 🥰
yesilgozanne dimi dimi bence de herhangi kanama olmadıysa düşük riski yoksa devam edilir işte anlamıyorlar içinde can taşıyorsun korkmadın mı falan ne alakaysa 😂
Ozge49595 konuyla alakasiz ama bi ara eşinizle ayrilma noktasina gelmistiniz. Baristiniz mi. Merak ettim ☺️☺️
Mrv01 bizde doguma kadar yaptık dikkat ederek. Kanama vs hic olmadi
Mrv01 napalim alkislayalim istersen
Ssevgiii__oo evet geldi negatif ve mutsuz insan 😂😂😂
Kirpapatyasii aynen bizde de
Mrv01 yok gayet mutlu ve pozitif insanım eşiniz erkek dolu bir ortamda karımi söyle söyle yaptım dese hoş olur mu hoşunuza gider mi ?
Ssevgiii__oo peki seni mutlu insan 😂 senin bu uygulamada ne işin var o zaman eşin böyle uygulama indirse senin hoşuna gider mi ? Cehalette mücadele vakfı değilim uğraşamam işine gelmiyorsa cevap vermez olur geçersin 😂
Mrv01 Merhaba kızlar ,ben en son 14 haziranda adet oldum o günden adet olmadım bazen adet olduğumu sanıyorum bakıyorum akıntılar geliyor hafif yeşil gibi,bazen beyaz bazen de renksiz sıvı şeklinde.Hiç bir ağrım fln yok sadece hep uzanırken belim ağrıyor skolyozum var ondan ola bilir diye düşünüyorum uzanırken tam belime ağrı giriyor bir az etrafa yansıyor acısı 10 sn sürüyor sonra geçiyor.Bu gün de kahve rengi leke gördüm iç çamaşıramda .Birde seks zamanı bir pozisyonumda bazen yumurtalıklarım çok acıyor bazen de hiç acımıyor.Sizce neden ola bilir ?