Blgzr [silindi] adetin bugün bittiyse yumurtlama gününe daha var demektir rahat ol. Tabi belli olmaz bu işler. Eğer emzirmiyorsan ertesi gün hapı alabilirsin
[silindi] Angellove2010 yok emzirmeyi birakali 5 ay kadar oldu. Gebelik olusmadanmi önlüyor acaba. Cunku sprmler saniyede nerelere ulasiyor . Nasil korkuyorum anlatamam
Polyannacilik [silindi] çok düşük ihtimal yeni bittiyse adet ama ihtimal var tabiki çocuk istemiyorsan ertesi gün hapı kullan çocukta emzirmiyormussun zaten korkun olmasın en azından pişman olma sonra
[silindi] Polyannacilik peki bunu kullanarak cocuk katili olmadigima eminmiyiz😰 o daha da kotu hala kullanmadim. Esimi eczaneye gonderdim ama o an oyle bir telas yasadimki agladim . Sok gecirdim sanki. Eger tam tersiyse kullanamam.
ipekveatlas [silindi] ertesi gün hapı yumurtanın döllenmemesini sağlar yani döllenen yumurta olsa bile rahme tutunmasını engelller böylelikle gebelik oluşmaz eczacıyım
[silindi] Irem06 döllenme gerceklesince o artik bir canli oluyor. Spermlerde saniyede ne kadar hizla yumurtaya ulasiyorsa. Asil soru döllenme ne kdr zamanda gerceklesiyor bilginiz varmi
[silindi] ipekveatlas cok cook tesekkur ederim gercekten aydinlandim. Hic boyle durum yasamadigim icin bilmiyordum. Hepinize cok tesekkur ederim gercekten kizlar
Wom35 [silindi] bazı kadınlarda reglnin bittiği gün yumurtama durumu oluyo bilemedim eğer emzirmiyosan ertesi gün hapı alman daha iyi olur