Xlovemax12 Kızlar bizim aşırı damaklar kaşınıyor huysuzluk sürekli kucakta durmak istiyor sizde durumlar nasıl
Soulfly Xlovemax12 doktoruna danışarak jel verebilirsin benim oğlumda öyle kucak istiyor sürekli dikkatini dağıtmaya unutturmaya çalışıyorum ama olmuyor dişliklerini buzluğa atıp verebilirsin soğuk olunca hoşuna gidiyor
Amannebileyim Xlovemax12 Taze soğanın beyaz sap kısmı var ya onu ver kemirsin o da rahatlatıyor diye biliyorum bir de temiz bir bezi hafif nemlendirir buzluğa atın soğuduktan sonra verin görümcemin kızında işe yarıyordu
Mucize2 Xlovemax12 aynı patlamak üzere dişleri baya beyazlaşmış dentinox sürüyorum ağız bezlerinden ıslatıp buzluğa koydum onları veriyorum eline baya rahatlatıyor
Bsssbsozab Xlovemax12 al benden de okadar… bide uyumak istemiyor uykuya artık çok zor geçiyor…….her uyku öncesi bi saat ağlanır mı… napıcam bilmiyorum sizde de uyku problemi varmı
Soulfly Xlovemax12 bu günler de geçecek az sabredelim her şeyi denedim olmadı çünkü 😂Allah kolaylık versin sana da 🌸